Κανονικά το χρησιμοποιείς για να ποτίσεις τα φυτά σου. Αν όμως μεταμορφώσεις το ίδιο σε γλάστρα, το αποτέλεσμα θα είναι πολύ ωραίο, όπως μπορείς να δεις και στη φωτογραφία. Είναι ιδανικά για τα αρωματικά φυτά σου. Κάνε το ποτιστήρι σου γλάστρα, λοιπόν!

Όπως έχεις ήδη καταλάβει, στους συντάκτες του ipop αρέσει πολύ η κηπουρική. Και για την ακρίβεια, πέρα από τα υγιή και περιποιημένα φυτά, αρέσουν πολύ και οι πρωτότυποι και όμορφοι κήποι. Ειδικά, όταν γίνονται και με οικονομικό τρόπο. Γι’ αυτό και σου δείχνουμε κατά καιρούς πώς να φτιάξεις γλάστρα από δοχεία μπογιάς, κονσέρβες, μπότες, ακόμα και… δισκέτες.

Θα ομορφύνουν ακόμα και την πιο απλή γωνιά του σπιτιού σου ή το περβάζι του παραθύρου ή της εξώπορτάς σου.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αγοράσεις ποτιστήρια, αν δεν σε ενθουσιάζει το χρώμα στο οποίο τα αγόρασες να τα βάζεις, να τα γεμίσεις με μαλακό χώμα και να φυτέψεις το λουλούδι ή το μυρωδικό της αρεσκείας σου…. και μην ξεχνάς να τα ποτίζεις ε!

Χρόνος κατασκευής…. 5 λεπτά! Κόστος… αυτό εξαρτάται από σένα! Αν πας να αγοράσεις τα πιο ακριβά ποτιστήρια της αγοράς, ναι θα σου βγει κάτι παραπάνω! Αν αγοράσεις όμως οικονομικά ποτιστήρια μπορεί να μην ξεπεράσεις και τα 20 ευρώ (και με τα φυτά μαζί!)

Άντε καλό φύτεμα! (μην ξεχάσεις να μας στείλεις και τη φωτογραφία με το αποτέλεσμά σου!)