Επιστρέψαμε κοντά σου με καλοκαιρινή διάθεση και σου προτείνουμε πολύχρωμα νύχια που θα σε ανεβάσουν.Σου έχουμε μάθει πολλά απλά κόλπα για να φτιάξεις τα νύχια σου, ποδιών αλλά και χεριών, ξεκινήσαμε με μανικιούρπεντικιούρ σου μάθαμε ακόμα και μυστικά για το τέλειο βάψιμο. Τώρα, όμως, που περιμένουμε στο παράθυρο κοιτώντας τον ήλιο να έρθει για να φορέσουμε τα πολύ καλοκαιρινά μας… έχεις το χρόνο να φτιάξεις τα πολύχρωμα νύχια σου λίγο πιο μυστήρια για να είσαι καθόλα έτοιμη.

Αυτή τη φορά έχουμε να σου προτείνουμε ένα funcky σχέδιο, που αποτελείται από τρία χρώματα ή τρεις αποχρώσεις του χρώματος που διάλεξες, εσύ αποφασίζεις! Εμείς λατρεύουμε τα χρώματα και θέλουμε να τα βάλουμε ενεργά στη ζωή μας το καλοκαίρι για να ξεφύγουμε από την μαυρίλα του χειμώνα.

Τι θα χρειαστείς για να βάψεις τα πολύχρωμα νύχια σου;

  • Τρία διαφορετικά μανό
  • Σελοτέιπ

Πώς θα φτιάξεις τα πολύχρωμα νύχια σου;

  1. Αρχικά βάψε ολόκληρη την επιφάνεια του νυχιού σου στο χρώμα που επέλεξες να έχεις ως βάση. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία εμείς επιλέξαμε το γαλάζιο.
  2. Στη συνέχεια βάλε σελοτέιπ και ξαναπέρνα με το άλλο χρώμα την υπόλοιπη επιφάνεια του νυχιού σου.
  3. Άφησε το βερνίκι να στεγνώσει καλά και ξεκόλλησε το σελοτέιπ. Επανέλαβε την ίδια διαδικασία και με το τρίτο χρώμα που επέλεξες.
  4. Τα νύχια σου είναι έτοιμα και μοντέρνα. Διάλεξε τα ρούχα που θα τα συνδυάσεις και είσαι έτοιμη.
 photos:buncee.com