Δεν ξέρω αν είμαι μόνο εγώ. Δεν ξέρω αν είμαι εξαίρεση που όταν τηγανίζεται μπέικον το οσφρητικό μου επιθήλιο συγκλονίζεται και οι σιελογόνοι αδένες μου ενεργοποιούνται στο έπακρο. Είμαι σοβαρά;

Αν είσαι ομοιοπαθών σίγουρα θα με καταλάβεις που ανακάλυψα την τέλεια συνταγή για τέλειο μπέικον. Τι πρέπει να κάνεις για να την απολαύσεις:

  1. Άπλωσε ομοιόμορφα το μπέικόν σου στο τηγάνι και άναψέ το σε δυνατή φωτιά.
  2. Βάλε νερό τόσο ώστε να καλύψει το μπέικον στο τηγάνι.
  3. Όταν το νερό αρχίσει να βράζει, ρίξε τη θερμοκρασία από υψηλή σε μεσαία.
  4. Το νερό θα αρχίσει να εξατμίζεται και σε αυτό το σημείο πρέπει να ρίξεις στο χαμηλό.

Οι ειδικοί της κουζίνας λένε ότι θα βγει «ζουμερό και ευχάριστα τραγανό, όχι πολύ σκληρό ή καμένο». Αν αυτός είναι ο τύπος σου (για το τέλειο μπέικον), δοκίμασέ το.

Καλή όρεξη!