Ενώ έξω έχει κρύο το τελευταίο πράγμα που θέλεις  να κάνεις είναι να πρέπει να βγάλεις τα γάντια σου, για να χρησιμοποιήσεις το smartphone σου. Για να αποφευχθεί ο κίνδυνος των παγωμένων άκρων των δακτύλων κατά τη χρήση του τηλεφώνου σου, δημιούργησε τα δικά σου γάντια για smartphone τα οποία θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε κάθε οθόνη αφής, συμπεριλαμβανομένου και του smartphone σου.

Τι θα χρειαστείς για να φτιάξεις τα δικά σου γάντια για smartphone;

  • Ένα ζευγάρι γάντια
  • Νήμα όπως ασημί νάιλον
  • Μια βελόνα
  • Ψαλίδι

Πώς θα φτιάξεις θα φτιάξεις τα δικά σου γάντια για smartphone;

  1.  Πέρασε σε μια βελόνα το νήμα και δέσε τις άκρες. Τοποθέτησε τη βελόνα μέσα από την κορυφή του δείκτη και τράβηξε το νήμα έτσι ώστε να καταλήξεις σε μια ενιαία γραμμή του νήματος.
  2. Ξεκίνα να ράβεις τις άκρες των δαχτύλων στα γάντια. Πρόσθεσε λίγες περισσότερες ραφές ακριβώς πάνω από την πρώτη βελονιά, κόψε το νήμα και δέσε έναν κόμπο στο τέλος.
  3. Επανάλαβε αυτή τη διαδικασία και με τα δύο γάντια σε όλα τα δάκτυλα τα οποία χρησιμοποιήσεις για γράψεις ένα κείμενο.
  4. Εάν δημιουργείς γάντια για τα παιδιά να είσαι δημιουργικός με το σχεδιασμό στις ραφές, όπως για παράδειγμα να χρησιμοποιήσεις το νήμα για να ράψεις ένα χαμογελαστό πρόσωπο ή μια καρδιά.
  5. Μόλις τελειώσεις τις ραφές, φόρα τα γάντια σου και δοκίμασέ τα στο κινητό σου. Αν τα γάντια δεν λειτουργούν, πρόσθεσε περισσότερες ραφές στις άκρες των δακτύλων που ακουμπάνε στην οθόνη.