Παραδέξου το, έχεις ένα δεύτερο ζευγάρι κλειδιών σου κάπου κρυμμένο κοντά στο σπίτι σου ή στην είσοδο, για να μην κλειδωθείς έξω και επιστρατεύσεις κλειδαρά. Αν μέχρι τώρα, το ενδεχόμενο δεν σου είχε περάσει καν από το μυαλό, ίσως πρέπει να αναθεωρήσεις γιατί, πίστεψέ μας, η κρυψώνα σε ένα ασφαλές σημείο θα σε απαλλάξει από περιττό άγχος. Και θα αποδειχθεί σωτήρια μόνο τη μέρα που όλα πήγαν στραβά -ο αέρας έκλεισε την πόρτα πίσω σου, ξέχασες ταυτόχρονα κλειδιά και κινητό, σου έκλεψαν την τσάντα μαζί με τα κλειδιά κλπ.

Είδαμε, λοιπόν, μια ιδέα που μας εντυπωσίασε και θέλουμε να τη μοιραστούμε μαζί σου. Φτιάξε αυτή την έξυπνη κατασκευή για δεύτερο ζευγάρι κλειδιών σου και έχε το κεφάλι σου ήσυχο.

Τι θα χρειαστείς

Άδειο κουτάκι από χάπια (ιδανικά καφέ χρώματος)

Κόλλα στιγμής

Κουκουνάρι

Πώς θα κρύψεις το δεύτερο ζευγάρι κλειδιών

  1. Πάρε το άδειο κουτάκι από τα χάπια και καθάρισέ το από οποιαδήποτε ιατρική ετικέτα. Αν χρειαστεί μούλιασέ το σε νερό για να φύγουν εντελώς. Καλύτερα να χρησιμοποιήσεις ένα καφέ χρώματος για να μην ξεχωρίζει στο χώμα.
  2. Κόλλησε το (αληθινό) κουκουνάρι στο καπάκι του κουτιού.
  3. Βάλε το κλειδί στο εσωτερικό του δοχείου, κλείσε το καπάκι και θάψτο στο χώμα ώστε να εξέχει μόνο το κουκουνάρι! Δεν είναι εξαιρετικά απλό; Μπορείς να τον κρύψεις στον κηπάκο της αυλής, αν μένεις στην επαρχία ή σε σπίτι που διαθέτει, ή στη γλάστρα της εισόδου της πολυκατοικίας. Το κλειδί σου θα μείνει για καιρό ασφαλές εκεί και μόνο εσύ θα ξέρεις τι είναι αυτό το κουκουνάρι πάνω από το χώμα…

δεύτερο ζευγάρι κλειδιών

Photos: factorydirectcraft.com