Μπαίνεις σπίτι και βλέπεις ρούχα παντού! Πεταμένα πάνω στο κρεβάτι, κρεμασμένα στην καρέκλα, ακουμπησμένα πάνω στο μπιλιάρδο (ναι ναι αν έχεις μπιλιάρδο κρεμάστρα θα καταντήσει!) ακόμα και στο πάτωμα! Ήρθε η ώρα να αλλάξεις! Κατάλαβέ το, καλή η εργένικη ζωή αλλά, φίλε μου βάλε και λίγη τάξη, καλό θα σου κάνει! Φτιάξε, λοιπόν, μια κρεμάστρα από κρεμάστρες στην οποία θα κρεμάς τα πάντα (μπλούζες- παντελόνια- ζώνες) και το σπίτι σου θα συμμαζευτεί αμέσως!

Τι θα χρειαστείς για την κρεμάστρα από κρεμάστρες;

  • Μεγάλο ορθογώνιο ξύλο
  • Αρκετές κρεμάστρες
  • Πριόνι
  • Βίδες
  • Ηλεκτρικό κατσαβίδι

Πώς θα φτιάξεις την κρεμάστρα από κρεμαστές;

  1. Διάλεξε πόσο μεγάλο θα είναι το ορθογώνιο ξύλο σου γιατί αυτό θα είναι το μέγεθος της κρεμάστρας σου!
  2. Κόψε τις κρεμάστρες σου περίπου στη μέση με το πριόνι σου (δες την παρακάτω φωτογραφία).
  3. Στερέωσε τες ανάποδα πάνω στο ορθογώνιο ξύλο σου αφήνοντας μεταξύ τους κενό και βάζοντας πολλές βίδες για να κρατηθούν καλά με την βοήθεια του ηλεκτρικού σου κατσαβιδιού!
  4. Το επάνω μέρος της κρεμάστρας από το οποίο την κρεμάς στην ντουλάπα θα γίνει ο τρόπος για να πιάνεις τα παντελόνια σου και ότι άλλο θες να κρεμάσεις!
  5. Η κρεμάστρα από κρεμάστρες σου είναι έτοιμη! Μεγιά!
Συμβουλή!

Μπορείς για να κρεμάσεις στο τοίχο σου την κρεμάστρα να βάλεις βίδες στον τοίχο αλλά, αν δεν θες να την αφήσεις εκεί μόνιμα καλό θα ήταν να βάλεις ειδικά ούπα τοίχου που αφαιρούνται και μπαίνουν ξανά όποτε το επιθυμείς!

photos:scraphacker.com