Όταν ήσουν πιο μικρός προσπάθησες να μάθεις να κάνεις Skateboard αλλά το μόνο που κατάφερες ήταν να αποκτήσεις ματωμένα πόδια και να κυκλοφορείς από πλατεία σε πλατεία με την σανίδα στο χέρι! Η σανίδα σου έμεινε όμως και τώρα που ξεσκαρτάρεις την αποθήκη δεν ξέρεις τι να την κάνεις!

Μπορείς να φτιάξεις κούνια από Skateboard και να μην χρειαστεί να την πετάξεις! Είναι εύκολη κατασκευή πολύ οικονομική και θα δώσει μία διαφορετική νότα είτε μέσα είτε έξω από το σπίτι! Στα θετικά: Θα κρατήσεις την παιδική σου ανάμνηση!

Τι θα χρειαστείς:

Skateboard
Κατσαβίδι
Τρυπάνι
Σκοινί
Λάδι αδιαβροχοποίησης

Πως θα το φτιάξεις:

  1. Αφού καθαρίσεις πολύ καλά τη σανίδα σου με το κατσαβίδι ξεβίδωσε τις ρόδες (αυτές μπορείς να τις πετάξεις)
  2. Με το τρυπάνι κάνε 2 τρύπες σε κάθε πλευρά της σανίδας οι οποίες όμως θα βρίσκονται στην ίδια ευθεία για να μένει σταθερή η κούνια μας.
  3. Πέρνα 2 στρώσεις από το λάδι αδιαβροχοποίησης και άστο να στεγνώσει.
  4. Μόλις στεγνώσει φτιάξε 2 μεγάλες θηλιές από το σκοινί και πέρνα τις άκρες κάθε θηλιάς μέσα από τις τρύπες. Για να δέσεις το σκοινί στην σανίδα κάνε σε κάθε άκρη ένα μεγάλο και δυνατό κόμπο!
  5. Τώρα μπορείς να κρεμάσεις τη κούνια σου από κάποιο κλαδί στο δέντρο του κήπου ή να βάλεις 2 μεγάλους γάντζους στο ταβάνι μέσα στο σπίτι σου και να την κρεμάσεις από εκεί!
Photos: diymaniac.com