Αγαπάς τα αναψυκτικά και θες ένα σχεδόν κάθε μέρα μετά το μεσημεριανό ή το βραδινό σου γεύμα; Το ξέρεις ότι αυτός είναι ένας καλός λόγος για να φτιάξεις βραχιόλια από δαχτυλίδια αναψυκτικών με στυλ και φαντασία; Για να τα φτιάξεις όμως, αρκεί να μην πετάς τη τσίγκινη συσκευασία του αναψυκτικού και ειδικά το δαχτυλίδι της.

Σκέφτεσαι πού και πώς κολλάει ο συνειρμός μας με τα αναψυκτικά και τα βραχιόλια, μην τρελαίνεσαι θα σου το εξηγήσουμε αμέσως. Υπάρχει τρόπος να φτιάξεις όμορφα και μοντέρνα βραχιόλια από τα δαχτυλίδια των αναψυκτικών που πίνεις ή ακόμα και από των φίλων σου. Εκτός βέβαια από τα βραχιόλια, μπορείς να κάνεις και κολλητό κολιέ για να διακοσμίσεις τον λαιμό σου ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι και λέμε ναι στα περίεργα αξεσουάρ και κοσμήματα.

Τι θα χρειαστείς για τα πρωτότυπα βραχιόλια σου;

  • Πολλά δαχτυλίδια αναψυκτικών (εμείς χρησιμοποιήσαμε 20)
  • Κορδέλα ή δέρματα σε διάφορα χρώματα
  • Μεγάλες χάντρες με τρύπα στη μέση

Πώς θα φτιάξεις τα βραχιόλια σου;

  1. Θα περάσεις τις κορδέλες ή τα δέρματα αντίστοιχα μέσα από τις δύο τρύπες του κάθε δαχτυλιδιού, ενώνοντάς τα στην ουσία.
  2. Όταν τελειώσεις το πέρασμα με ένα κόμπο θα προσθέσεις μία χάντρα αν θες ένα κούμπωμα ή δύο αν θες δύο κουμπώματα.
  3. Για να κάνεις την θηλιά του κουμπώματος, απλά θα περάσεις με τέτοιο τρόπο την κορδέλα ή το δέρμα που εκεί να μην είναι το τελείωμα αλλά το γύρισμα (σαν θηλιά).