Έχεις μια γωνία του σπιτιού σου, που δεν την έχεις αξιοποιήσει ακόμα και ας μετακομίσει στο σπίτι σου εδώ και καιρό. Δεν έχεις βρει ακόμα αυτό το δικό σου χρώμα ή έπιπλο που θα σου κάνει το κλικ και θα ταιριάξει απόλυτα με τη γωνία σου; Σου έχουμε μια εύκολη και απλή λύση που μπορείς να την κάνεις μόνος και τα έξοδα που θα κάνεις είναι πραγματικά ελάχιστα.

Μπορείς αντί για χρώμα, να βάλεις ταπετσαρία και μάλιστα handmade. Πάρε τις στοιβαγμένες εφημερίδες και κρέμασε τα νέα στον τοίχο σου! Ανέξοδο και ιδιαίτερο!

Τι θα χρειαστείς:

Κολλα
Εφημερίδες
Βούρτσα

Πως θα το κάνεις:

Βάλε την κόλλα σ ένα κουβά και με τη βούρτσα ξεκίνα να περνάς την κόλλα στη πίσω πλευρά της διπλήε σελίδας της εφημερίδας που θα κολλήσεις στον τοίχο σου.

Κόλλα την εφημερίδα και συνέχισε με την επόμενη σελίδα. Κάλυψε όλη την επιφάνεια του του τοίχου, ακολουθώντας την ίδια διαδικασία!

Tip!

Αν πάλι θες να το κάνεις ακόμα πιο δικό σου, μπορείς να αξιοποιήσεις την παλιά σου συλλογή από περιοδικά που σίγουρα όλο και κάτι θα έχεις, τώρα δεν μιλάμε απλά για μια ταπετσαρία από τα χεράκια σου αλλά έχει και μία ακόμη ιδιότητα, είναι και vintage (αφού την είχες φυλαγμένη από τα νιάτα σου).

Photos:mydesiredhome.com