Αυτό το DIY είναι τόσο εντυπωσιακό! Είναι τέλεια ιδέα όχι απλώς για να κάνεις ατμόσφαιρα, αλλά για να δώσεις λίγο χρώμα στα βράδια σου. Αν ετοιμάζεις πάρτι ή συνάντηση με φίλους φτιάξε τα βάζα που φωσφορίζουν λίγο πριν φτάσουν οι καλεσμένοι σου και όλοι θα εντυπωσιαστούν. Μόνο πρόσεξε! Δεν κρατά πολύ η λάμψη τους. Εκτός αν επιλέξεις την εναλλακτική που σου γράφουμε στο tip, η οποία είναι ίσως και πιο εύκολη στην εφαρμογή

Τι χρειάζεσαι:

  • Γυάλινα βάζα
  • Γάντια
  • Στικάκια που φωσφορίζουν στο σκοτάδι (glow-in-the-dark sticks)
  • Ψαλίδι

Σημείωση: Τα στικάκια που φωσφορίζουν στο σκοτάδι περιέχουν περιεχόμενο το οποίο είναι τοξικό, γι ‘αυτό είναι πολύ σημαντικό να φοράς γάντια!

  1. Πιάσε τα ραβδιά με διάφορα χρώματα και σπαστά σε διαφορετικά σημεία. Θα ακούσεις ένα μικρό ράγισμα και θα δεις το υγρό να κινείται μέσα στα ραβδιά.
  2. Στη συνέχεια πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός. Κόψε το ραβδί από τη μία πλευρά του. Πρόσεξε την επαφή του υγρού με τα μάτια σου.
  3. Κράτησε το ανοικτό άκρο που είναι κομμένο πάνω από ένα μπολ (ή το γυάλινο δοχείο, στην προκειμένη περίπτωση) και χτύπα το. Προσπάθησε οι πιτσιλιές να κατανέμονται ομοιόμορφα πάνω από το βάζο / μπουκάλι.
  4. Επανάλαβε με όλα τα χρώματα σε όλα τα δοχεία που έχεις.
  5. Σε κανονικό φως, τα βάζα δεν φαίνονται τόσο εντυπωσιακά. Αλλά … στο σκοτάδι είναι υπέροχα! Τα βάζα θα κρατήσουν 1-2 ώρες ανάλογα με την ποιότητα του στικ.
Tip!

Θα μπορούσες να κάνεις το ίδιο και με βερνίκι νυχιών που λάμπει στο σκοτάδι. Αν το επιχειρήσεις στείλε μας φωτογραφίες.

Photos: beautylab.nl