Θες να φτιάξεις ένα πρωτότυπο τραπέζι για τον κήπο σου που θα είναι και αρκετά ανθεκτικό γιατί θα το έχεις πάντα έξω και μπορεί να χαλάσει από τις καλοκαιρινές καταιγίδες που φέτος είναι ήδη αρκετές. Έτσι, αποφασίσαμε να σου προτείνουμε ένα τραπέζι από πλαστικό σωλήνα που εμείς το είδαμε και ενθουσιαστήκαμε. Πρόκειται για μία απλή κατασκευή που θα λατρέψεις και φυσικά θα τελειώσεις μέσα σε λίγα μόνο λεπτά.

Τι θα χρειαστείς για το τραπέζι από πλαστικό σωλήνα;

  • Σωλήνα πλαστικό (σε χρώμα της αρεσκείας σου)
  • Πριόνι
  • Κόλλα μακράς διάρκειας
  • Χάρακα

Πώς θα φτιάξεις το τραπέζι από πλαστικό σωλήνα;

  1. Κόψε το σωλήνα σου σε πολλά κομματάκια των 15 εκατοστών που θα αποτελέσουν τη βάση του τραπεζιού σου.
  2. Για να υπολογίσεις χρειάζεσαι περίπου 61 κομματάκια σωλήνα τα οποία θα κολλήσεις μεταξύ τους με την κόλλα μακράς διάρκειας (όπως θα δεις στη φωτογραφία).
  3. Μερικούς σωλήνες, όμως, που θα αποτελέσουν τις βάσεις του τραπεζίου σου δε θα χρειαστεί να τους κόψεις σε τόσο μικρά κομμάτια. Θα τους αφήσεις περίπου στα εξήντα εκατοστά μπορείς και παραπάνω (εξαρτάται από το ύψος που θες να έχει το τραπέζι σου).
Tip!

Επειδή εμείς σου προτείνουμε ένα μικρό τραπέζι κυρίως εξωτερικού χώρου δεν σημαίνει ότι εσύ δε μπορείς να βάλεις τη φαντασία σου να δημιουργήσει! Μπορείς, λοιπόν, να φτιάξεις και ένα μεγάλο τραπέζι κήπου (με τον ίδιο τρόπο) απλά καλό θα ήταν για να είναι πιο σταθερό να βάλεις περισσότερα πόδια.

photos:dezeen.com