Μπήκε το καλοκαίρι και εσύ θες να πετάξεις τελείως τα παπούτσια και να κυκλοφορείς παντού και πάντα ξυπόλητη. Οκ, όχι παντού και πάντα αλλά μέσα στο σπίτι και στην παραλία επιβάλλεται και εμάς αλήθεια μας αρέσει πολύ! Όπως, όμως, είναι λογικό θα δεις σε λίγες μόνο μέρες τις  πατούσες σου και δεν θα τις γνωρίζεις. Γι’αυτό ακριβώς το λόγο σου βρήκαμε μια απλή συνταγή λαδιού που θα βοηθήσει σημαντικά τις πατούσες σου να γίνουν μαλακές και να μην φαίνονται ταλαιπωρημένες και αφυδατωμένες και παράλληλα θα κάνουν και το ξυπόλυτο σου όνειρο πραγματικότητα.

Σου προτείνουμε με μεγάλη μας χαρά, ένα απλό λάδι για τις ταλαιπωρημένες  πατούσες σου, που υπόσχεται θαύματα.

Τι θα χρειαστείς για το λάδι για τις ταλαιπωρημένες πατούσες σου;

• αμυγδαλέλαιο,
• ελαιόλαδο,
• λάδι από αβοκάντο
• 5 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας
• 5 σταγόνες γεράνι
• 5 σταγόνες χαμομήλι

Πώς θα φτιάξεις το λάδι για τις ταλαιπωρημένες πατούσες σου;

  1. Βάλε όλα τα έλαια μαζί σε ένα μπουκαλάκι και ανακάτεψε τα καλά.
  2. Διάλεξε ένα μπουκαλάκι με σπρέι για να μπορείς να το βάζεις ακόμα πιο εύκολα στις πατούσες σου, χωρίς να λερώνεις τα χέρια σου.
Tip!

Ψέκασε τις πατούσες σου κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς και αν αντέχεις για να έχεις ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, φόρα καλτσάκια! Μην ξεχνάς επίσης, να βάζεις το λάδι σου μετά το πεντικιούρ σου για έξτρα αναδόμηση της επιδερμίδας σου!

Tip 2!

Για να διατηρήσεις το λάδι σου δεν χρειάζεται να το βάλεις στο ψυγείο απλά διάλεξε ένα δροσερό ντουλάπι και βάλε το εκεί. Δεν θα πάθει απολύτως τίποτα, όσο καιρό και να το αφήσεις!