Ακόμα ένα άδειο μπουκάλι από κάποιο αλκοολούχο ποτό; Μην τo πετάξεις! Μπορείς να το ανακυκλώσεις και να φτιάξεις κάτι άκρως ανδρικό στο εργένικο σπίτι σου! Άσε κάτω τα βαράκια, δεν θα χρειαστεί καθόλου ενέργεια! Άσε που με τέτοιο hangover που θα έχεις μετά το άδειασμα της φιάλης ότι και να σου προτείναμε θα το άφηνες στα «ωραία ιδέα αλλά…»! αυτό που θα σου προτείνουμε να κάνεις είναι να μετατρέψεις την άδεια φιάλη αλκοολούχου ποτού σε θήκη για υγρό σαπούνι!

Στο εμπόριο κυκλοφορούν διάφορα σχέδια, με λουλουδάκια, χωρίς λουλουδάκια, ε φιόγκους χωρίς φιόγκους, πλαστικά, μεταλλικά, γυάλινα, μονόχρωμα, πολύχρωμα, με αντλία πίεσης, με ψεκαστήρα και εκατοντάδες άλλα σχέδια που δεν θα κάτσουμε να στα περιγράψουμε τώρα! Όλα τα σχέδια όμως σου κάνουν λίγο γυναικεία και επίσης σου κάνουν λίγο τσιμπημένα στη τιμή!

Πριν καταφύγεις στην ιδέα του άχαρο πλαστικού δοχείου που αγοράζεις από το σούπερ μάρκετ δώσε μία ευκαιρία στις δικές μας προτάσεις!

Τι θα χρειαστείς!

Μπουκάλι 200 ml από κάποιο αλκοολούχο ποτό (άδειο)
Αντλία πίεσης
Υγρό Σαπούνι

Πως θα το φτιάξεις:

  1. Άδειασε το αλκοολούχο ποτό (μην το πετάξεις κρίμα είναι) και πλύνε πολύ καλά ώστε να φύγουν τα υπολείμματα και οι μυρωδιές! ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην χαλάσεις την ετικέτα!
  2. Γέμισε το μπουκάλι με το υγρό σαπούνι χεριών που έχεις προμηθευτεί.
  3. Βίδωσε την αντλία πίεσης στο πώμα του μπουκαλιού και το νέο δοχείο για το κρεμοσάπουνο σου είναι έτοιμο!
Εναλλακτική 1!

Αν τώρα είσαι κοριτσάκι και σου αρέσει πολύ αυτή η ιδέα αλλά σου φαίνεται πολύ αντρική βάλε χαρτοταινία πάνω στην ετικέτα και βάψτο σε ότι χρώμα θέλεις!

Εναλλακτική 2:

Αν δεν πίνεις ουίσκι και προτιμάς άλλα αλκοολούχα ποτά που έχουν φελλό μπορείς να καρφώσεις την αντλία μέσα από τον φελλό και να γεμίσεις το μπουκάλι με το υγροσάπουνο!

Photos: etsy.com, indulgy.com