Πολλές φορές γύρω από την μύτη σου και κάτω από τα χείλη σου παρατηρείς μαύρα στίγματα . Τα μαύρα στίγματα δεν είναι πρόβλημα μόνο των γυναικών αλλά και των αντρών. Μερικές φορές βγαίνουν ακόμα και στο μέτωπο αλλά και στην εσωτερική επιφάνεια των αφτιών.

Έχεις προσπαθήσει να κάνεις τα πάντα για να τα διώξεις αλλά δεν είδες ακόμα αποτέλεσμα. Τα υπολείμματα σμήγματος που παραμένουν στην επιδερμίδα σου και λέγονται μαύρα στίγματα θέλουν ειδική αντιμετώπιση. Επειδή ξέρουμε ότι δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα αυτή τη στιγμή να επισκεφτείς κάποιον ειδικό την προηγούμενη φορά σου δείξαμε πώς να το κάνεις και μόνος-η στο σπίτι! Τώρα ήρθε και η ώρα να σου φτιάξουμε μια μάσκα προσώπου που κάνει θαύματα και είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

Τι θα χρειαστείς για τη μάσκα για τα μαύρα στίγματα;

• 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο αγγούρι
• 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο αβοκάντο (χωρίς κουκούτσια)
• 1 ασπράδι αυγού
• 2 κουταλάκια του γλυκού γάλα

Πώς θα την φτιάξεις;

Τοποθέτησε όλα τα υλικά σου στο μπλέντερ και χτύπησέ τα καλά! Η μάσκα είναι φρέσκια και έτοιμη να διώξει μακριά τα μάυρα στίγματα!

Συμπέρασμα!

Αμέσως θα δεις αποτελέσματα από την μάσκα! Συνέχισε να την κάνεις συχνά  και καλό θα ήταν κάθε φορά να φτιάχνεις φρέσκια και όχι να ξαναχρησιμοποιήσεις την ίδια!