Ετοιμάζεσαι για πρώτη φορά στη ζωή σου να ετοιμάσεις ένα ωραίο μεγάλο τραπέζι στο σπίτι και έχεις καλέσει όλους τους φίλους και γνωστούς σου. Θέλεις, λοιπόν, να τους εντυπωσιάσεις τόσο με τις μαγειρικές σου ικανότητες (συμβουλές σου δίνει κάθε Τετάρτη η Πόπη!) όσο και με την εμφάνιση του τραπεζιού!

Πριν αρχίζεις να ξεφυλλίζεις ακριβά περιοδικά για διακόσμηση εσωτερικών χώρων και σου πέσουν τα μαλλιά από τις τιμές στα αντικείμενα που θα έπρεπε να πάρεις για να φτιάξεις το τέλειο τραπέζι να σου πούμε πως τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή μπορούμε να σου λύσουμε το θέμα με τα λουλούδια στη μέση του τραπεζιού!

Στη μέση κάθε καθώς πρέπει τραπεζιού βάζουμε μία ανθοσύνθεση.  Ένα ωραίο βάζο, δηλαδή, με μία ανθοδέσμη που το κρύβει. Δεν χρειάζεται, λοιπόν, να έχουμε ωραίο –πανάκριβο- βάζο καθώς ΔΕΝ θα φαίνεται..είπαμε το κρύβουν τα λουλούδια!

Η κατασκευή που σου προτείνουμε θα σε βγάλει κάτι παραπάνω από ασπροπρόσωπη και δεν θα χρειαστεί να ξοδέψεις πάνω από 5 ευρώ!

Τι θα χρειαστείς:

Βαθύ μπολ
Καλαμάκια για σουβλάκια
Χαρτοταινία
Ψαλίδι
Σύρμα για φυτά

Πως θα το κάνεις:

  1. Φτιάξε στο μπολ με την χαρτοταινία κάθετες και οριζόντιες λωρίδες ώστε να σχηματιστεί ένα καρό σχέδιο.
  2. Πέρνα πάνω από κάθε χαρτοταινία ένα καλαμάκι για σουβλάκια και σκέπασε το με ακόμα μία στρώση χαρτοταινίας, προσέχοντας να μην κλείσεις τα κενά.
  3. Πάρε τα λουλούδια σου και ξεκίνα να τα τοποθετείς μέσα από τα κενά. Αν χρειαστεί βάλε και λίγο σύρμα για φυτά για να τα κρατήσεις πιο ενωμένα.
  4. Η ανθοσύνθεση σου είναι έτοιμη!
Photos: feminiya.com