Ο χειμώνας είναι μια παρεξηγημένη εποχή. Βρέχει συνεχώς και έτσι τo χτένισμα σου δεν κρατάει και κάνει κρύο οπότε τα χείλη σου ξεραίνονται και σκάνε. Οκ, καταλαβαίνουμε ανήκεις και εσύ στην κατηγορία γυναικών που λατρεύουν το καλοκαίρι. Μήπως, όμως, να αλλάξεις άποψη και να αποδεχθείς ότι ο χειμώνας μπορεί να γίνει και για εσένα ο καλύτερος σύμβουλος ομορφιάς.

Συνέχισε να διαβάζεις και θα καταλάβεις ότι έχουμε απόλυτο δίκιο. Όντως ο χειμώνας είναι ο καλύτερος σύμβουλος ομορφιάς απλά δεν το έχεις σκεφτεί.

Γιατί ο χειμώνας μπορεί να γίνει ο καλύτερος σύμβουλος ομορφιάς;

  1. Ξεχνάς να ξυριστείς: Όχι, δεν το κάνεις επειδή βαριέσαι, απλά οι τρίχες σου μακραίνουν πιο αργά απ’ ότι το καλοκαίρι. Αφού όταν πας για μπάνιο, το θαλασσινό νερό τις κάνει να πετάγονται από την πρώτη κιόλας μέρα μετά την αποτρίχωση.
    podia-ipop.gr
  2. Το δέρμα σου σφίγγει: Είναι γεγονός το δέρμα όταν κάνει κρύο τσιτώνει και σφίγγει γι΄αυτό το λόγο άλλωστε οι γυναίκες που ζουν σε βόρειες χώρες που έχει πιο χαμηλές θερμοκρασίες, έχουν λιγότερες ρυτίδες απ’ όσες ζουν σε πιο θερμές.
  3. Περισσότερο κρύο, λιγότερος ιδρώτας: Το καλοκαίρι δεν προλαβαίνεις να αλλάζεις ρούχα αφού ιδρώνεις συνεχώς άσε που το μακιγιάζ σου θέλει συνεχώς ανανέωση. Το χειμώνα, όμως, δεν ισχύει το ίδιο. Το μακιγιάζ μένει σταθερό περισσότερες ώρες και δεν ιδρώνεις καθόλου.
  4. Περισσότερος χρόνος στο σπίτι περισσότερη ώρα για περιποίηση: Το καλοκαίρι είσαι συνεχώς έξω και να θες άλλωστε να κάτσεις σπίτι βαριέσαι αφού έχεις άδεια ή έρχονται φίλοι σου από μακριά και πρέπει να τους δεις. Το χειμώνα, όμως, μόλις σχολάς επιστρέφεις σπίτι και κάθεσαι εκεί με τις ώρες. Άρα έχεις περισσότερο ελεύθερο να κάνεις πράγματα και να περιποιηθείς τον εαυτό σου.
  5. Δεν παθαίνεις εγκαύματα: Το καλοκαίρι ο ήλιος καίει περισσότερο και έτσι κινδυνεύεις να πάθεις εγκαύματα ακόμα και την ώρα που πας μια βόλτα. Ενώ το χειμώνα και το δέρμα σου είναι καλυμμένο αφού φοράς περισσότερα ρούχα και οι ακτίνες του ήλιου είναι λιγότερο επικίνδυνες.
  6. Το σεσουάρ γίνεται ευχάριστη συνήθεια και όχι καταναγκαστικό έργο: Το καλοκαίρι το να στεγνώνεις τα μαλλιά σου είναι βάσανο. Το χειμώνα, όμως, η ίδια κατάσταση μετατρέπεται σε ευχαρίστηση. Δεν ιδρώνεις και νιώθεις τον ζεστό αέρα να σε χαϊδεύει.
    hair-dryer-ipop.gr