Δε σου πάει καν στο μυαλό αλλά θα πρέπει να ξέρεις ότι μερικά από τα ρούχα αλλά και τα αξεσουάρ που φοράς μπορούν να βλάψουν την υγεία σου και να σου δημιουργήσουν μεγάλο πρόβλημα. Έτσι, βρήκαμε όλα όσα σου κάνουν κακό, τα μαζέψαμε μαζί και σου τα παρουσιάζουμε.

Ποια απ’όσα φοράς μπορούν να βλάψουν την υγεία σου;

  1. Πολύ ψηλά παπούτσια: Τα πολύ ψηλά παπούτσια βάζουν σε κίνδυνο τις αρθρώσεις σου και σε περίπτωση πτώσης ή παραπατήματος μπορούν να σου χαρίσουν απλόχερα ένα ωραιότατο διάστρεμμα.
  2. Μεγάλη και βαριά τσάντα: Οι πολύ μεγάλες και γεμάτες τσάντες είναι σίγουρα βολικές καθώς μεταφέρουν στο εσωτερικό τους όλα όσα θες να έχεις μαζί σου αλλά μπορούν να στραβώσουν την σπονδυλική σου στήλη καθώς σχεδόν πάντα τις κρατάς από τον ένα ώμο.
  3. Στενά τζιν: Τα στενά τζιν που κολλούν στην ευαίσθητη περιοχή και πιέζουν μπορούν να προκαλέσουν μυκητιάσεις στις γυναίκες και ακόμα και στειρότητα στους άντρες.
  4. Μικρά και νάιλον εσώρουχα: Τα μικροσκοπικά εσώρουχα δεν καλύπτουν την απαιτούμενη περιοχή και ειδικά αν είναι νάιλον βοηθούν τα μικρόβια να αναπτυχθούν και να σε μολύνουν.
  5. Στενοί κορσέδες: Κάποτε είχαν την τιμητική σου αφού έδειχναν την γυναικεία μέση αρκετά λεπτή θα πρέπει να γνωρίζεις, όμως, ότι μπορούν να προκαλέσουν μεγάλη βλάβη στα πλευρά σου αλλά και στην κοιλιακή σου χώρα.

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.