Το να καταλάβεις μέσα Ιουλίου την στιγμή που ετοιμάζεσαι να βγεις στους 35 βαθμούς κελσίου ότι ξέμεινες από αποσμητικό είναι μάλλον εφιαλτικό. Πριν φρικάρεις τελείως να σου πω ότι υπάρχουν λύσεις!

Όλοι έχουμε βρεθεί σε κάποια φάση της ζωής μας σε κάποιο χώρο (κυρίως ΜΜΜ) όπου κάποιος έχει ξεχάσει να βάλει αποσμητικό και σηκώνει το χέρι του και πέφτουν κάτω με την σειρά όσοι είναι τριγύρω του. Για να μην συμβεί αυτό και σε σένα καλό θα ήταν να μάθεις μερικά κόλπα για να γλιτώσεις την δύσκολη στιγμή!

Χυμός λεμονιού

Χυμός λεμονιού ο θαυματουργός! Πέρα από το ότι είναι πανεύκολο να τον βρεις είναι φυσικό αντιβακτηριδιακό και σκοτώνει τα βακτήρια που προκαλούν την άσχημη μυρωδιά!

Αμαμήλις

Το φυτό αμαμηλίς έχει πλήθος θεραπευτικών ιδιοτήτων. Είναι αντιοξειδωτική, αντισηπτική, καταπραϋντική, στυπτική, αντιβακτηριδιακή, αιμοστατική και τονωτική.

Βάλε λίγο σ’ ένα κομμάτι βαμβάκι μαζί με μία σταγόνα από έλαιο λεβάντας και πέρασε το από τις μασχάλες σου. Έτσι και όμορφο άρωμα θα έχεις και θα αποφύγεις την “ιδρωτίλα”.

Μαγειρκή σόδα

Ήδη ξέρεις ότι αν το ψυγείο σου έχει περίεργη μυρωδιά μπορείς να αφήσεις ένα ανοικτό κουτί μαγειρικής σόδας και μέσα σε λίγες ώρες να την έχει εξαφανίσει.  Αυτές οι ίδιες μαγικές ιδιότητες που σκοτώνουν τις μυρωδιές μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για την προσωπική υγιεινή.

Ανακατεύουμε μαγειρική σόδα με λίγο λάδι καρύδας και έχουμε ουσιαστικά μια ενυδατική κρέμα που σκοτώνει τις μυρωδιές!