Ο πλούσιος κότσος είναι της μόδας, δεν γίνεται να μην το έχεις καταλάβει… Όπου και να κοιτάξεις γύρω σου βλέπεις κότσους! Ατημέλητους, στημένους, ψηλούς, κοντούς και εντυπωσιακούς.

Ένας πλούσιος κότσος μπορεί να αναδείξει το πρόσωπο σου και να φυσικά μπορεί να γίνει το χτένισμα που θα σε κάνει να φαίνεσαι ξεχωριστή και δεν θα κοστίζει ούτε ένα ευρώ (αφού δεν θα χρειαστεί να πας κομμωτήριο).

Παλιότερα σου δείξαμε πώς μπορείς να αποκτήσεις ένα πλούσιο κότσο χρησιμοποιώντας ένα μπομπάρι. Αυτή, την φορά, όμως, βοηθός σου θα είναι μόνο ένα λεπτό χτενάκι και μερικά μικρά μεταλλικά τσιμπιδάκια.

Σημείωση!

Ο κότσος σου μπορεί να φαίνεται εντυπωσιακός και μεγάλος ακόμα και αν δεν έχεις μακριά μαλλιά. Αρκεί απλά τα μαλλιά σου να είναι σε τέτοιο μήκος που να πιάνονται κοτσίδα.

Πώς θα φτιάξεις τον πλούσιο κότσο σου;

  1. Πιάσε τα μαλλιά σου μια ψηλή κοτσίδα και ξεκίνα να κρεπάρεις την κοτσίδα σου.
  2. Στην συνέχεια τύλιξε τα μαλλιά σου γύρω γύρω και στερέωσε τα μαλλιά σου βάζοντας τσιμπιδάκια, αρκετά, όμως, για να μπορεί ο κότσος σου να είναι σταθερός.
Tip!

Για έξτρα όγκο στα μαλλιά σου αλλά και για καλύτερο αποτέλεσμα χρησιμοποίησε λακ. Αν δεν θες να αγοράσεις εμπορίου φτιάξε αυτή την δική μας που δεν έχει και καθόλου χημικά.

Για να καταλάβεις καλύτερα πώς γίνεται ένας κότσος δες το παρακάτω video και θα σου λυθούν όλες οι απορίες.