Οι μεγαλύτεροι makeup artists, ακολουθούν αυτά τα 4 βήματα για να βάλουν ψεύτικες βλεφαρίδες χωρίς να φαίνονται ψεύτικες και εμείς τα μοιραζόμαστε μαζί σου.

Μεταξύ μας, όσες φορές προσπάθησα να βάλω ψεύτικες βλεφαρίδες απέτυχα ή τις τοποθέτησα αλλά κατά την επιστροφή σπάνια είχα και τις δύο βλεφαρίδες στη θέση τους.

Πέρα, όμως, από τα τεχνικά λάθη που μπορεί να κάνεις, οι ψεύτικες βλεφαρίδες συνήθως φαίνονται βαριές και συνθετικές. Η μόνη λύση είναι να βρεις ένα ζευγάρι βλεφαρίδων –το οποίο θα είναι σίγουρα πιο ακριβό- από φυσική τρίχα.

Ποια είναι όμως τα βήματα για να βάλεις ψεύτικες βλεφαρίδες χωρίς να φαίνονται ψεύτικες, αφού βρεις το τέλειο ζευγάρι;

Βήμα 1: Βάλε μάσκαρα

Βάλε στις φυσικές σου βλεφαρίδες μία στρώση από τη μάσκαρα, δημιουργώντας μία βάση για να στηριχθεί το βάρος των ψεύτικων βλεφαρίδων.

Βήμα 2: Κόψε τις βλεφαρίδες

Κόψε τις βλεφαρίδες  στη μέση ώστε να δημιουργήσεις 2 τμήματα τα οποία θα τοποθετήσεις πολύ πιο εύκολα από ότι ένα ενιαίο.

Βήμα 3: Βάλε κόλλα

Βάλε σε κάθε κομμάτι βλεφαρίδας λίγη ποσότητα από την ειδική κόλλα και περίμενε λίγα λεπτά μέχρι να στεγνώσει λίγο.

Βήμα 4: Τοποθέτησε τες

Χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα σου βάλε το κάθε κομμάτι στις ρίζες από τις φυσικές σου βλεφαρίδες και πίεσε τες λίγο ώστε να κολλήσουν. Αν θέλεις να μεγαλώσεις τα μάτια σου τοποθέτησε τις βλεφαρίδες ελάχιστα πιο ψηλά από την ρίζα των φυσικών σου βλεφαρίδων.