Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μη θέλει να έχει καθαρό και λαμπερό πρόσωπο σε κάθε ηλικία. Ειδικά οι γυναίκες κάνουν τα πάντα για να το αποκτήσουν ενώ, οι άντρες λένε ότι δεν τους νοιάζει και πολύ καταβάθος το σκέφτονται και προβληματίζονται. Έτσι, επειδή θέλουμε να σε βοηθήσουμε βρήκαμε για εσένα απλά tips τα οποία θα πρέπει να κάνεις πάντα για να έχεις το καθαρό και λαμπερό πρόσωπο που βλέπεις και ζηλεύεις.

  1. Άλλαξε τα προϊόντα σου ανάλογα με την εποχή: Το δέρμα σου έχει άλλες ανάγκες το καλοκαίρι και άλλες το χειμώνα. Έτσι, άλλαξε τα καλλυντικά σου αλλά και τα προϊόντα περιποίησης ανάλογα με την εποχή.
  2. Αν έχεις μαύρους πόρους: Αν οι πόροι σου φαίνονται πολύ στο πρόσωπό σου πρέπει πάντα να χρησιμοποιείς μια τονωτική λοσιόν που δεν θα περιέχει όμως οινόπνευμα, ώστε οι πόροι να ελαχιστοποιηθούν αλλά και να μην ξεραθεί και το δέρμα σου.
  3. Αν βγάλεις σπυράκι μην το πιάνεις: Είναι λογικό τώρα που η εποχή αλλάζει το πρόσωπό σου να αντιδρά και να βγάζει σπυράκια. Αν δεις, λοιπόν, πως έχεις ένα σπυράκι στο πρόσωπό σου μην το πιάνεις με τα χέρια, καθώς μπορεί να δημιουργηθεί μόλυνση. Ένα φακελάκι με χαμομήλι που θα το έχεις βράσει και θα το έχεις παγώσει στο ψυγείο θα καταπραΰνει τη φλεγμονή και θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.
  4. Μην ξεχνάς ποτέ την καθημερινή σου περιποίηση: Πρέπει να πλένεις καλά το πρόσωπό σου να το ενυδατώνεις και να το προσέχεις.