Σου έχουμε πει ξανά στο παρελθόν ότι το αμυγδαλέλαιο είναι ένα από τα προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να δείχνεις πιο όμορφη. Είναι ένα θαυματουργό έλαιο το οποίο έχει πολλές βιταμίνες και είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για τα μαλλιά αλλά και την επιδερμίδα.

Πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις το αμυγδαλέλαιο αν θες να νιώσεις πιο όμορφη;

  1. Αφαίρεσε με αυτό το μακιγιάζ: Το αμυγδαλέλαιο βοηθά να αφαιρέσεις το μακιγιάζ ακόμα κι αν είναι αδιάβροχο. Αποτελεί την πιο οικονομική λύση για την αφαίρεση των προϊόντων ομορφιάς και παράλληλα ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα.
  2. Βοηθάει τις βλεφαρίδες να μεγαλώσουν: Το αμυγδαλέλαιο θρέφει τις βλεφαρίδες και ενισχύει τον όγκο τους. Βούτηξε, λοιπόν, μια μπατονέτα σε αμυγδαλέλαιο και πέρασε με αυτή τις βλεφαρίδες σου. Άσε τες να απορροφήσουν τα θρεπτικά του συστατικά και φυσικά μην ξεπλύνεις το αμυγδαλέλαιο.
  3. Έχεις ξηρό δέρμα: Αν έχεις ξηρό δέρμα αντί για κρέμα μπορείς να βάλεις αμυγδαλέλαιο. Θα κάνει το δέρμα σου λείο και απαλό αφού έχεις αντιφλεγμονώδεις αλλά και καταπραϋντικές ιδιότητες. Μπορείς βέβαια το αμυγδαλέλαιο εκτός από το πρόσωπο να το βάλεις και σε όλο σου το σώμα για να το ενυδατώσεις και να το θρέψεις σε βάθος.
  4. Περιποιήσου τα μαλλιά σου: Έχεις ταλαιπωρημένες άκρες και δεν ξέρεις τι να κάνεις. Η λύση είναι μία βάλε αμυγδαλέλαιο και θα δεις αμέσως διαφορά. Το αμυγδαλέλαιο αποτρέπει την δημιουργία ψαλίδας και κάνει ακόμα και τα μαλλιά να φαίνονται πιο πλούσια και υγιή.