Δεν χρειάζεται να είσαι δημοσιογράφος για να έχεις ένα blog. Τα blogs σε κάνουν πιο παραγωγικό και σου δίνουν τη δυνατότητα να εκφράσεις στις σκέψεις σου με άλλους ανθρώπους. Άσε που το blog σου αν έχει επιτυχία μπορεί να γίνεις και διάσημος όπως συνέβη στην ταινία Τζούλι και Τζούλια με την Μέριλ Στριπ. Όμως τι πρέπει να κάνεις  για να είναι επιτυχημένο το blog σου;

Εμείς μέχρι τώρα σου είπαμε τι να κάνεις για να έχεις περισσότερους followers στο Instagram όπως και επίσης τι πρέπει να κάνεις για να έχεις ένα καλό κανάλι στο Youtube. Ήρθε λοιπόν, η στιγμή να σε “κάνουμε” και επιτυχημένο blogger.

  1. Όταν γράφεις ένα κείμενο πρέπει να έχεις βρει τις σωστές λέξεις κλειδιά, που στην αναζήτηση στο Google,ο αναγνώστης όταν θα κάνει μία παρόμοια αναζήτηση θα δει στα αποτελέσματα το blog σου.
  2. Πρέπει το blog σου να είναι ενημερωμένο και προσεγμένο. Αν θες να είναι επιτυχημένο τότε πρέπει να ανανεώνεις τα κείμενα σου καθημερινά, ώστε όταν κάποιος μπει στο blog σου να δει ότι είναι ενεργό.
  3. Δικτυώσου. Πρέπει και εσύ να μπαίνεις σε άλλα blogs, να κάνεις σχόλια και να γνωριστείς με άλλους bloggers ώστε και εκείνοι να μπουν και στο δικό σου blog.
  4. Χρησιμοποίησε τα social media για να προωθήσεις τα κείμενα σου. Ανέβασε τη διεύθυνση του blog σου στα κοινωνικά δίκτυα που χρησιμοποιείς και ζήτα από τους “φίλους” να μπουν και να διαβάσουν τα κείμενα σου.
  5. Ζήτα από τους άλλους να αναδημοσιεύσουν και εκείνοι το blog σου. Με αυτό τον τρόπο μαθαίνουν το blog σου και οι φίλοι των φίλων σου και πάει λέγοντας.

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Επιστροφή στην κατηγορία