Έβαλες το μαγιό σου και έτρεξες και εσύ στην παραλία να κάνεις τις βουτιές σου και φυσικά να απολαύσεις τον ήλιο για να πάρεις χρώμα. Όπως ήδη ξέρεις, όμως, ο ήλιος αφυδατώνει την επιδερμίδα και την κάνει να χάνει την λάμψη της. Γι’αυτό είμαστε εμείς εδώ για να σε βοηθήσουμε και να σου αποκαλύψουμε όλα όσα πρέπει να κάνεις μετά την ηλιοθεραπεία αν θες το πρόσωπο αλλά και το σώμα σου να παραμένει ενυδατωμένο.

Τι πρέπει να κάνεις για να ενυδατώσεις την επιδερμίδα σου μετά την ηλιοθεραπεία;

Έλαιο από γεράνι: Το έλαιο από γεράνι είναι ειδικό για τους ερεθισμούς της επιδερμίδας που μπορεί να έχουν προκληθεί από τον ήλιο ή την θάλασσα. Βάλε, λοιπόν, και εσύ μικρή ποσότητα στα σημεία που το δέρμα σου το έχει πραγματικά ανάγκη και κάνε απαλό μασάζ.

Ανακάτεψε γιαούρτι με ελαιόλαδο: Το γιαούρτι καταπραΰνει την επιδερμίδα και το ελαιόλαδο της χαρίζει την ενυδάτωση που αποζητά. Οπότε, αν κάνεις ένα μείγμα με αυτά τα δύο υλικά θα δεις πόσο καλό θα κάνεις στην επιδερμίδα σου.


Πολτοποίησε ένα αβοκάντο και ανακάτεψε το με έλαιο καρύδας: Αν απλώσεις αυτή την φυσική συνταγή στο δέρμα σου θα δεις ότι θα απορροφηθεί αμέσως από την επιδερμίδα σου και θα την θρέψουν σε βάθος.