Τις τελευταίες μέρες η χώρα μας έχει ντυθεί στα λευκά! Μικροί και μεγάλοι (και pets) έχουν ξεχυθεί στους δρόμους και το διασκεδάζουν φτιάχνοντας χιονάνθρωπους και παίζοντας χιονοπόλεμο. Εμείς οι γυναίκες, όμως, θέλουμε να έχουμε άψογο look, κάθε ώρα της ημέρας, βρέξει χιονίσει!

Τι να φορέσεις για να είσαι στιλάτη στα χιόνια

Το να είσαι στιλάτη προϋποθέτει να νιώθεις και η ίδια άνετα με αυτά που φοράς και φυσικά με τον εαυτό σου. Πώς να νιώσεις, όμως, άνετα όταν έξω επικρατούν πολικές θερμοκρασίες;

Ντύσου ζεστά.

Η εποχή επιτάσσει πουλοβεράκια, πλεκτά, μπουφάν και ζεστές μποτούλες. Άσε το τζιν τζάκετ και το δερμάτινο στην άκρη και βάλε το μπουφάν σου, ακόμη κι αν πιστεύεις ότι σου προσθέτει κιλά. Μέσα από το πουλόβερ σου βάλε οπωσδήποτε ένα φανελάκι, ενώ άσε τα τζιν με τα σκισίματα στην ντουλάπα σου για κάποια άλλη φορά, αφού το κρύο θα μπαίνει απ’ τις, κατά τα άλλα, σέξι τριπούλες του. Αν ακόμη, νιώθεις παγωμένη, μπορείς επίσης να φορέσεις ένα κολάν μέσα από το τζιν σου.

Ζεστά αξεσουάρ.

Το να βγεις έξω με 10 πόντους χιόνι, προϋποθέτει και ντύσιμο «κρεμμύδι», αν δεν θέλεις να αρπάξεις καμία ίωση και γαστρεντερίτιδα (απαπα! Μακριά από εμάς). Οπότε άκου την Ελληνίδα μάνα και βάλε το σκουφάκι, το κασκόλ και τα γάντια σου. Εξάλλου, στο εμπόριο μπορείς να βρεις πολύ όμορφα και στιλάτα τέτοια ζεστά αξεσουάρ.

Βάλε στην άκρη τα τακούνια σου.

Το έδαφος είναι παγωμένο και όσο έχει ήλιο και οι πάγοι λιώνουν, τόσο πιο επικίνδυνο γίνεται. Αν φυσικά δε θέλεις να φας καμία τούμπα! Εδώ δυσκολεύεσαι να περπατήσεις στο γλιστερό οδόστρωμα με το flat, θέλεις και 10ποντο; Άστο καλύτερα για κάποια άλλη φορά, που θα έχουμε πιο ζεστό καιρό. Είπαμε να χαρείς το χιόνι, αλλά μη τρέχουμε και στα νοσοκομεία!