Εάν είσαι από τους λάτρεις των ζώων και είσαι ιδιοκτήτες κατοικίδιου, σίγουρα θα αναρωτιέσαι τι δώρο να πάρεις στο κατοικίδιό σου για να του δείξεις την αγάπη σου. Τι είναι όμως καλύτερο; Τι θα ευχαριστηθεί περισσότερο; Τι θα το κάνει να σε αγαπήσει ακόμα περισσότερο; Μαζέψαμε λοιπόν όμορφα δωράκια τα οποία σίγουρα θα λατρέψει το κατοικίδιό σου.

Θερμαινόμενη κουβέρτα

Ακόμα κι αν στην Ελλάδα δεν κάνει τόσο κρύο όσο στις βόρειες χώρες, το μικρό σκυλάκι σου σίγουρα θα εκτιμήσει το να κοιμάται στη ζεστασιά. Απλά θα την βάζεις για λίγο στη πρίζα στο μέρος που ξαπλώνει συνήθως και θα την κλείνεις λίγη ώρα μετά, μην το παρακάνεις! Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο σκύλος σου θα σε λατρέψει και θα ανυπομονεί να βάλεις την κουβέρτα σε λειτουργία κάθε φορά που θα θέλει να πάρει υπνάκο επειδή κουράστηκε από το πολύ παιχνίδι.

 Μίνι αιώρα για τη γάτα

Έχουμε ακούσει ότι οι γάτες είναι αρκετές παράξενες με τα γούστα τους. Αυτό δεν θα μπορούσε να ισχύει περισσότερο και για το κρεβάτι στο οποίο κοιμούνται. Μια μικρή αιώρα σε ένα βολικό του σπιτιού σίγουρα θα την αποζημιώσει για όλο τον καιρό που δεν βολευόταν στον ύπνο. Πάρτην και θα μας θυμηθείς! Δεν θα ξαναδείς χαλασμένους καναπέδες και μαξιλάρια από τα νύχια της αγαπημένης σου γατούλας.

Γραβατούλα

Είπαμε γνωρίζουμε ότι οι γάτες είναι λίγο περίεργες. Και όπως και να το κάνουμε καθότι ψωνάρες θέλουν να είναι κοκέτες. Επομένως δεν θα μπορούσε μια γάτα να μην εκτιμήσει ένα δωράκι που θα την κάνει να φαίνεται λίγο πιο περιποιημένη. Μια γραβάτα, η οποία θα δένεται γύρω γύρω από το λαιμό είναι ότι πρέπει για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της.

Χειροποίητη κάλτσα για το σκυλάκι σου

Ξέρεις πολύ καλά ότι τα σκυλιά λατρεύουν να μασουλάνε πράγματα. Ένα από τα αγαπημένα τους, ειδικά όταν μιλάμε για κουτάβια, είναι οι κάλτσες. Γιατί λοιπόν να γυρνάς σπίτι και να βλέπεις όλες σου τις κάλτσες τρύπιες. Αλλά γιατί κιόλας να πας να αγοράσεις καινούριες γι’ αυτό το σκοπό; Είναι πολύ καλύτερη ιδέα να φτιάξεις μόνος σου! Πάρε ένα κομμάτι ύφασμα, ράψε πάνω ένα σχεδιάκι που να τραβάει την προσοχή του σκύλου σου και απλά προσπάθησε να το ράψεις με τέτοιον τρόπο ώστε να θυμίζει κάλτσα. Είμαστε σίγουροι ότι θα το απολαύσει.

Μπλουζάκι με την αγαπημένη σου ομάδα

Τι καλύτερο από το να βλέπεις τον τετράποδο φίλο σου να φοράει τη φανέλα της αγαπημένης σου ομάδας. Κι εσύ θα το χαρείς και με το παραπάνω κι εκείνος θα νιώσει όμορφα όταν σε δει κι εσένα να φοράς την ίδια μπλούζα με εκείνον. Ας μην ξεχνάμε και τη ζεστασιά που θα του χαρίσει τις κρύες του χειμώνα. Θέλεις κάτι ακόμα για να πειστείς;