Οι βλεφαρίδες σου δυστυχώς είναι οι μικρές και έτσι για να τις τονίσεις βάζεις πολλές στρώσεις μάσκαρα. Μήπως, να σταματήσεις να το κάνεις και απλά να βρεις τρόπο να αποκτήσεις τις μακριές βλεφαρίδες που επιθυμείς να έχεις; Ή καλύτερά πολλούς τρόπους αντί για έναν.

Εμείς που θέλουμε να σε βοηθήσουμε βρήκαμε όλα όσα πρέπει να κάνεις για να αποκτήσεις μακριές βλεφαρίδες και σου τα παρουσιάζουμε για να έχεις υπόψιν σου.

Τι να κάνεις αν θες αποκτήσεις τις μακριές βλεφαρίδες που ονειρεύεσαι;

  1. Βάλε βαζελίνη: Όχι μην πάρεις το βαζάκι στο χέρι και αρχίζεις να βάζεις με το δάχτυλο βαζελίνη στις βλεφαρίδες σου γιατί κατά πάσα πιθανότητα να ερεθίσεις τα μάτια σου. Πάρε το βουρτσάκι από την παλιά μάσκαρα σου και πλύνε το καλά με χλιαρό νερό και υποαλλεργικό σαπούνι. Άσε το να στεγνώσει και τώρα μπορείς να περάσεις με αυτό τις βλεφαρίδες σου αφού βάλεις πρώτα στην επιφάνειά του λίγο βαζελίνη. Επανέλαβε την ίδια διαδικασία τρεις φορές τις εβδομάδα για δύο εβδομάδες και θα δεις άμεσα αποτελέσματα.
  2. Βάλε λιποζάν: Το λιποζάν έχει την ίδια περίπου χρήση με την βαζελίνη απλά δεν χρειάζεται το βουρτσάκι. Πέρα τις βλεφαρίδες με το λιποζάν σαν να περνάς τα χείλη σου με αυτό.
  3. Το βράδυ που κοιμάσαι φόρα μάσκα: Το βράδυ οι βλεφαρίδες σου μπορεί να τραυματίζονται και αυτός να είναι ο λόγος που δεν μπορείς να έχεις μακριές βλεφαρίδες. Επέλεξε μια μαλακή μάσκα κατά προτίμηση μεταξωτή και φόρεσε την όλο το βράδυ.
  4. Κάνε κομπρέσες με αμυγδαλέλαιο: Πάρε μια πετσέτα, βάλε επάνω λίγο αμυγδαλέλαιο και ζεστό νερό. Στην συνέχεια βάλε την κομπρέσα στα μάτια σου και άσε την λίγα λεπτά. Το αμυγδαλέλαιο δυναμώνει τις βλεφαρίδες και θα τις βοηθήσει να μεγαλώσουν.