Έχεις φριζαρισμένα μαλλιά; Ξέρουμε ότι αντιμετωπίζεις μεγάλο πρόβλημα και έτσι αποφασίσαμε να σε βοηθήσουμε. Αυτή την φορά, όμως, δεν θα μιλήσουμε γενικά για τα φριζαρισμένα μαλλιά αλλά για τα μαλλιά που φριζάρουν κυρίως μετά το λούσιμο.
bad-hair-gif-ipopgr

Έτσι, θα αναφερθούμε σε όλα όσα πρέπει να κάνεις αν έχεις φριζαρισμένα μαλλιά πριν και κατά την διάρκεια του λουσίματος και θα σου τα παρουσιάζουμε για τα ακολουθήσεις πιστά σαν ευαγγέλιο.

Τι να κάνεις αν θες να απαλλαγείς από τα φριζαρισμένα μαλλιά;

  1. Μην ξεχνάς να χτενιστείς πριν ξεκινήσεις να λούζεσαι: Αν έχεις και εσύ φριζαρισμένα μαλλιά καλό θα ήταν πριν αποφασίσεις να τα λούσεις πρώτα να τα χτενίσεις. Μ΄αυτόν τον τρόπο θα πετύχεις τα εξής. Και θα βοηθήσεις τα μαλλιά σου να απορροφήσουν, όπως ακριβώς πρέπει το σαμπουάν και στην συνέχεια την μαλακτική ενώ παράλληλα θα ενυδατωθούν.
  2. Βάλε περισσότερη μαλακτική κρέμα: Αν τα μαλλιά σου είναι πολύ φριζαρισμένα σημαίνει ότι δεν ενυδατώνονται σωστά. Οπότε έχουν ανάγκη μεγαλύτερη ποσότητα προϊόντος που θα βοηθήσει στην ενυδάτωση. Λούσου δύο φορές με το σαμπουάν σου και στην συνέχεια πέρασε και δύο χέρια από την μαλακτική σου. Πριν το δεύτερο χέρι άνοιξε την βρύση στο ζεστό και άσε το νερό να τρέχει μέχρι να δημιουργηθεί ατμός. Έτσι, θα ανοίξουν τα λέπια της τρίχας και το προϊόν θα εισχωρεί στο εσωτερικό και θα λειάνει την τρίχα.
  3. Κάνε το σωστό μασάζ: Τα μαλλιά φριζάρουν από την ρίζα. Έτσι για να απαρνηθείς το φριζάρισμα πρέπει να επιμείνεις κάνοντας καλό μασάζ στην ρίζα σου. Κάνε ήρεμες- κινήσεις κυκλικές για να καθαρίσει το τριχωτό της κεφαλής σου χωρίς, όμως, να γδάρεις το κεφάλι σου.
    hair-ipop.gr
  4. Μην αφήνεις τις άκρες σου παραπονεμένες: Μην ξεχνάς ότι και οι άκρες σου υποφέρουν πολύ από τα προϊόντα που βάζεις συνεχώς. Οπότε θέλουν αναδόμηση και φροντίδα. Μην ξεχνάς λοιπόν να τους βάλεις μαλακτική και να κάνεις αρκετή ώρα μασάζ.