Ότι και αν κάνεις για να αποκτήσεις μακριά μαλλιά όσες μάσκες και αν βάζεις, ό, τι προϊόντα και αν χρησιμοποιείς αν δεν προσέξεις την διατροφή σου και αν δεν εντάξεις στο πρόγραμμα σου κάποιες συγκεκριμένες τροφές λύση δεν πρόκειται να βρεις.
mallia-paralia-ipopgr

Τι μπορείς, λοιπόν, να φας αν θέλεις να αποκτήσεις μακριά μαλλιά;

  1. Φακές: Θα πρέπει να γνωρίζεις ότι ένας από τους κυρίως λόγους που δεν μακραίνουν τα μαλλιά σου είναι η έλλειψη σιδήρου. Αν, θες, λοιπόν, να βοηθήσεις τον εαυτό σου φάε φακές και, όπως λένε οι ειδικοί για να απορροφηθεί καλύτερα ο σίδηρος συνδύασε τες με φακές.
  2. Καρύδια: Τα καρύδια είναι υπέρ τροφή. Είναι πλούσια σε βιοτίνη, βιταμίνη Ε αλλά και ωμέγα έλαια. Εκτός, όμως, από τα παραπάνω περιέχουν και μελανίνη που δίνει χρώμα στα μαλλιά τα κάνει να φαίνονται πιο εντυπωσιακά.
  3. Κινόα: Το κινόα είναι ένα εξαιρετικά πλούσιο τρόφιμο σε πρωτεΐνη και ιδανικό για όλους όσους δεν καταναλώνουν συχνά κρέας και έτσι δεν παίρνουν τα πολύτιμα συστατικά του. Ο σπόρος, λοιπόν, αυτός θα μπορέσει να προμηθεύει τον οργανισμό με αμινοξέα και αυτός είναι ο βασικός λόγος που αποτελεί βασικό συστατικό σε πολλά σαμπουάν.
  4. Αυγά: Σου έχουμε μιλήσει πολλές ακόμα φορές για τα αυγά και σου έχουμε εξηγήσει γιατί είναι υπερτροφή. Αν, λοιπόν, θες να δεις τα μαλλιά σου να μακραίνουν γρήγορα ένταξε τα στην ζωή σου και θα μας θυμηθείς.