Εδώ και μέρες έχεις παρατηρήσει ότι έχεις πολλούς αντιαισθητικούς μαύρους πόρους στην επιφάνεια της μύτης σου. Και τι κάνεις; Αντί να κάθεσαι να τους κοιτάς και να απογοητεύεσαι ή να πιέζεις την περιοχή με την ελπίδα να φύγουν εμείς ξέρουμε κάτι πιο αποτελεσματικό.

Άκου, λοιπόν, τι θα κάνεις αν θες να διώξεις τους μαύρους πόρους που έχεις στην μύτη σου χωρίς να ξοδευτείς και φυσικά χωρίς να πονέσεις. Πήγαινε μια βόλτα στην κουζίνα, άνοιξε το ψυγείο και θα σου πούμε τι πρέπει να πάρεις.

Τι προϊόντα θα κλέψεις από το ψυγείο σου για να διώξεις τους μαύρους πόρους;

  1. Μια ντομάτα: Η ντομάτα έχει την ιδιότητα να διώχνει την λιπαρότητα και να απομακρύνει τα σπυράκια αλλά και τους πόρους. Κόψε, λοιπόν, την ντομάτα σε μικρά κομμάτια και λιώσε την στο μπλέντερ. Στην συνέχεια βάλε αυτή την πάστα ντομάτας που θα δημιουργηθεί από την πολτοποίηση της ντομάτας στην περιοχή που έχεις μαύρους πόρους και άσε την να δράσει.
  2. Λεμόνι: Όπως σου έχουμε πει ξανά στο παρελθόν το λεμόνι έχει την ιδιότητα να λευκαίνει την επιδερμίδα και να απομακρύνει το σμήγμα που δημιουργεί τους πόρους και τα σπυράκια. Κόψε, λοιπόν, στα δύο το λεμόνι και πέρασε το κάνοντας απαλές κινήσεις πάνω από την περιοχή.
  3. Αυγά: Μην σου ακούγεται περίεργο αλλά τα αυγά μπορούν να σε βοηθήσουν πολύ. Δεν θα χρησιμοποιήσεις τον κρόκο αλλά μόνο το ασπράδι. Θα χτυπήσεις καλά το ασπράδι μέχρι να γίνει μαρέγκα θα ρίξεις στην μαρέγκα και λίγο μέλι και θα κάνεις με αυτά τα δύο υλικά μια μάσκα στο πρόσωπο σου. Άσε την μάσκα να δράσει και όταν την αφαιρέσεις θα δεις ότι θα έχεις απαλλαγεί και από μαύρα στίγματα αλλά και θα νιώσεις την επιδερμίδα σου να σφίγγει αφού το ασπράδι έχει την ιδιότητα να απαλύνει τις ρυτίδες και να προλάβει την χαλάρωση του δέρματος.