Τόσο καιρό λες πως θες να αναδείξεις τους κοιλιακούς σου για δείχνεις το κορμί σου με άνεση τον χειμώνα αλλά όσο γυμναστική και αν κάνεις δεν έχεις καταφέρει να φέρεις το κορμί σου στα επιθυμητά αποτελέσματα.

Εμείς, μετά από πολύ έρευνα βρήκαμε πώς θα αναδείξεις τους κοιλιακούς σου και θα σου φανερώσουμε τα πάντα.
koiliakoi1-ipop.gr

Τι να κάνεις αν θες να αναδείξεις τους κοιλιακούς σου;

  1. Μην ξεχνάς τα γεύματα: Οι δίαιτες που πετυχαίνουν είναι αυτές που έχουν πολλά γεύματα. Δεν πρέπει να αφήνεις το στομάχι μας πολύ ώρα άδειο. Κάθε δύο με τρεις ώρες επιβάλλεται να τρως Έτσι θα αυξήσεις τις καύσεις του οργανισμού, θα καταφέρεις να χάσεις πολλά κιλά και θα μπορέσεις να διώξεις το λίπος που κρύβει τους κοιλιακούς σου.
  2. Βάλε σε κάθε γεύση πρωτεΐνη: Αν σε κάθε γεύμα σου υπάρχει μια ποσότητα πρωτεΐνης τότε θα δεις πως θα βοηθήσεις το σώμα σου. Φάε, λοιπόν, τροφές που περιέχουν πρωτεΐνη και έτσι θα αναδείξεις τους κοιλιακούς σου. Συγκεκριμένα οι τροφές που θα σε βοηθήσουν είναι πολύ τα αυγά, το κοτόπουλο αλλά και το άπαχο κρέας.
  3. Προσοχή στο βραδινό σου: Ξεκίνησε την ημέρα σου με ένα γεμάτο και χορταστικό πρωινό και στην συνέχεια, όπως προχωρά η ημέρα σου μείωνε τις ποσότητες που καταναλώνεις φτάνοντας να φας ένα ελαφρύ βραδινό γεύμα. Προτίμησε τις φυτικές ίνες που θα σε βοηθήσουν αφού θα σε κάνουν να ξεπρηστείς αλλά και να νιώθεις μεγαλύτερη χαλάρωση για να κοιμηθείς.