Αύριο είναι του Αγίου Βαλεντίνου και εσύ δεν έχεις πάρει τίποτα στο άλλο σου μισό Μεταξύ μας, ποτέ δεν είχες σκοπό να της πάρεις δώρο, αλλά τι να κάνουμε που εκείνη περιμένει κάτι με κορδέλα αλλιώς η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα μεταμορφωθεί σε ημέρα του Αγίου Βαρθολομαίου. Ποια είναι λύση, λοιπόν, φίλε μου; Λουλούδια ή όπως το λένε στα μέρη μου Λέλουδα για την κυρία.

Έστω, λοιπόν, ότι θα της πάρεις λουλούδια για του Αγ. Βαλεντίνου, ξέρεις όλα όσα θα πρέπει; Οκ, δεν είναι επιστήμη αλλά έχει και αυτό κάποιες προϋποθέσεις!

Μην της πάρεις κόκκινα τριαντάφυλλα

Jesus! Πόσο κλισέ είσαι που πήγες απευθείας τα κόκκινα τριαντάφυλλα; Αν θέλεις να ενθουσιαστεί και να την ξαφνιάσεις μην πας στον κλασσικό δρόμο των κόκκινων τριαντάφυλλων. Και αν δεν σου αρκεί το ότι θα γίνεις γραφικός, σκέψου ότι ειδικά αυτή τη μέρα πάνε την τιμή, του ήδη ακριβού λουλουδιού, στον Θεό! Δεν θες να σου αδειάσει το πορτοφόλι κάτι που ζήτημα είναι να κρατήσει 1 βδομάδα! Θα μπορούσες να πάρεις κάποιο λουλούδι της εποχής, όπως χρυσάνθεμα ή κρίνα! Αν επιλέξεις λουλούδια εποχής σίγουρα θα κρατήσουν περισσότερο!

Βρες το budget σου

Κακά τα ψέματα, αν θέλεις μία εντυπωσιακή ανθοσύνθεση θα πρέπει να περιμένεις ότι θα ξοδέψεις minimum  50 ευρώ. Σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν να ορίσεις στον ανθοπώλη το εύρος των χρημάτων που θέλεις να ξοδέψεις για να μπορέσει να σε εξυπηρετήσει καταλλήλως. Μην συγχέεις όμως την τιμή με την ομορφιά. Υπάρχουν πολλές επιλογές με οικονομικά άνθη αλλά και με πιο ακριβά οι οποίες είναι εξίσου όμορφες!

Μην παραγγείλεις από κάποιο μεγάλο μεταπωλητή online

Το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι η ποιότητα των λουλουδιων αλλά η μεταφορά τους και η παράδοση τους. Ο μεγάλος μεταπωλητής που θα επιλέξεις online δεν έχει τον έλεγχο της αποστολής άρα η σούπερ ανθοσύνθεση που επέλεξες μπορεί να φτάσει στην Βαλεντίνα σου στραπατσαρισμένη και μαραμένη λόγω των άθλιων συνθηκών μεταφοράς. Πήγαινε με τα μάτια κλειστά στον ανθοπώλη της γειτονιάς σου ο οποίος κάνει παραδόσεις και έτσι θα είσαι σίγουρος για το αποτέλεσμα.

Ρώτα για διάρκεια ζωής και αντοχή

Μην μείνεις στην όμορφη εικόνα των λουλουδιών. Ρώτα τον ανθοπώλη σου ή κάνε μόνος σου έρευνα για τη διάρκεια ζωής και την αντοχή των λουλουδιών που επέλεξες.

Διάλεξε λουλούδια που να αντιπροσωπεύουν την προσωπικότητα της

Και αν όλα σε έχουν μπερδέψει, μπορείς να διαλέξεις τα λουλούδια που αντιπροσωπεύουν την προσωπικότητα της και μπορεί να μην είναι και τόσο fashionable. Το σημαντικό είναι να βρεις τα λουλούδια που θα την γοητεύσουν και ότι θα είναι φρέσκα, καθαρά και όμορφα δεμένα μεταξύ τους.  Αν δεν ξέρεις τι της ταιριάζει πες στον ανθοπώλη μερικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας της και εκείνος θα ξέρει τι να σου δώσει!