Είσαι λάτρης της φύσης και έτσι οι ιδανικές διακοπές για εσένα είναι το πηγαίνεις για camping. Βέβαια, φέτος τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά φέτος γιατί απέκτησες σκύλο και θέλεις να τον πάρεις μαζί σου. Μην τρελαίνεσαι. Αν ακολουθήσεις τις συμβουλές μας το camping με τον σκύλο σου θα γίνει εύκολη υπόθεση όσο δύσκολη και αν σου φαίνεται τώρα.

Τι πρέπει να κάνεις αν θες να πας για camping με τον σκύλο σου;

  1. Σιγουρέψου για τα εμβόλια του: Πριν ξεκινήσετε για τις διακοπές σας θα πρέπει ο σκύλος σου να έχει κάνει όλα τα εμβόλια του.
  2. Χαπάκια ή αμπούλα αποπαρασίτωσης: Για να φύγεις για camping με τον σκύλο σου είναι βασικό να έχεις δώσει στον σκύλο σου χαπάκια ή αμπούλα αποπαρασίτωσης γιατί τα παράσιτα και οι ψύλλοι καραδοκούν ειδικά στην εξοχή.
  3. Μην ξεχάσεις το βιβλιάριο: Αν συμβεί κάτι επείγον (που σου ευχόμαστε να μην συμβεί) θα πρέπει να πας τον σκύλο σου στον κτηνίατρο γι΄αυτό θα πρέπει να έχεις μαζί σου το βιβλιάριο που έχει συγκεντρωμένες όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ο γιατρός.
  4. Πρέπει να έχει επάνω του ταυτότητα με τηλέφωνο: Πες ότι κάτι γίνεται και ο σκύλος σου χάνεται. Aν δεν έχει μια ταυτότητα επάνω του με τα στοιχεία του πώς θα στον φέρουν πάλι κοντά σου;