Πλησιάζουν τα γενέθλια του μωρού σου και θέλεις να είναι όλα τέλεια σαν κι αυτό! Φυσικά αναζητάς την πιο εντυπωσιακή τούρτα για τα γενέθλια του μωρού σου, με αποτέλεσμα να έχεις χαθεί σε άπειρα σχέδια και επιλογές. Σου έχω την καλύτερη πρόταση.

Είτε την φτιάξεις εσύ είτε την αγοράσεις, επίλεξε ένα αγαπημένο παιχνίδι του μωρού για το design. Αγόρασε μικρές φιγούρες που θα διακοσμήσουν την τούρτα του, στόλισε με ζαχαρόπαστα, γλάσο, άχνη, ό,τι σου αρέσει τέλος πάντων και είναι έτοιμη η τούρτα. Έτσι, γλιτώνεις αρκετά χρήματα από το να εκτυπώσεις κάποιο σχέδιο. Και το καλύτερο; Θα μείνει ενθύμιο στο παιδί σου το παιχνίδι από την τούρτα του. Και αυτό μπορείς να το κάνεις σε κάθε γενέθλιά του.

Όσο για το μέγεθος… αυτό θα το κουβεντιάσεις με τον ζαχαροπλάστη σου, απλά φρόντισε πριν συναντηθείς μαζί του να γνωρίζεις τον αριθμό των καλεσμένων σας!

Εδώ σου έχω κάποιες όμορφες και οικονομικές προτάσεις.

#giorgosourountzoglou

Για τα πρώτα γενέθλια του Γιώργου επιλέξαμε τα παιχνίδια που του αρέσουν στο baby swimming. Η τούρτα του είχε το βυθό με ζαχαρόπαστα και τα ψαράκια που αγοράσαμε πολύ φθηνά. Η γέμιση ήταν με σοκολάτα σεράνο. Δεν την έφτιαξα εγώ, γι’ αυτό και ήταν πεντανόστιμη! Την παραγγείλαμε από γνωστό ζαχαροπλαστείο της Θεσσαλονίκης που φημίζεται για τους μπεζέδες του.

Και η ιδέα του παιχνιδιού στη διακόσμησης της τούρτας ήταν του ιδιοκτήτη, Αργύρη Χατζηεμμανουήλ. (Ευχαριστώ Αργύρη!)

ipop_apories

Ρώτησέ με ό,τι θέλεις σχετικά με τα πρώτα γενέθλια του μωρού σου και την τούρτα του. Θα χαρώ να βοηθήσω!

ipop_mystory

Γιόρτασες ήδη τα πρώτα γενέθλια του μωρού σου; Πες μας τις εντυπώσεις σου ή στείλε μας φωτο με την τούρτα του!