Το ήξερες ότι τα μαλλιά σου υποφέρουν κάθε φορά που χρησιμοποιείς κάποιο ξηρό σαμπουάν; Ειδικά αν τα βάφεις κιόλας, τα ταλαιπωρείς ακόμη περισσότερο. Τα μαλλιά σου χρειάζονται κάτι παραπάνω από ένα απλό λούσιμο. Αναφερόμαστε στην απολέπιση του δέρματος της κεφαλής.

Η απολέπιση του δέρματος της κεφαλής είναι εξίσου σημαντική με την απολέπιση στο πρόσωπο και το σώμα σου. Μπορεί το κεφάλι σου να μην είναι ορατό με γυμνό μάτι (εκτός αν είσαι καραφλός, οπότε φαντάζομαι ότι δε διαβάζεις αυτό το άρθρο), όμως, χρειάζεται κι αυτό τη σωστή φροντίδα για να είναι υγιή.

Το να έχεις καθαρό κεφάλι είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την ανάπτυξη των μαλλιών σου. Το ξηρό σαμπουάν υπερφορτώνει το τριχωτό της κεφαλής. Είναι μάλιστα και η αιτία που έχεις συχνά φαγούρα και ανησυχείς ότι ίσως να έχεις ψείρες. Επίσης, τα διάφορα τζελ και μους μαλλιών που χρησιμοποιείς καθημερινά, φράζουν το θύλακα της τρίχας.

Αυτό που μπορείς να δοκιμάσεις για να έχεις υγιή και καθαρό κεφάλι είναι μία θεραπεία σε κάποιο ειδικό σαλόνι ομορφιάς, για να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα της κεφαλής. Με τη θεραπεία αυτή θα απαλλαγείς μια για πάντα από τη ξηροδερμία και τη φαγούρα στο τριχωτό της κεφαλής. Επίσης, τα μαλλιά σου θα μεγαλώσουν πιο γρήγορα και θα είναι πιο λαμπερά από ποτέ! Τα μαλλιά σου θα σε ευγνωμονούν για αυτό!

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα
Επιστροφή στην κατηγορία