Τα φρύδια είναι ένα ιδιαίτερο και σημαντικό χαρακτηριστικό του προσώπου μας. Είναι αυτά που δίνουν μια όψη στο πρόσωπο σου.

Είναι αυτά που πρέπει να είσαι ίσως πιο προσεκτική από οτιδήποτε άλλο καθώς ένα λάθος μακιγιάζ ή ένας λάθος σχηματισμός μπορεί να σου κοστίσει ακριβά.

Κράτα τα φρύδια σου μακριά από διάφορα προϊόντα

Απέφυγε λοσιόν, gels, αντηλιακό ή ενυδατικές γύρω απ’ την περιοχή του φρυδιού. Διότι αυτά διαπερνούν τα φρύδια και προκαλούν πτώση των τριχών ενώ τις εμποδίζουν και να μεγαλώσουν.

Χρησιμοποίησε τον σωστό καθρέφτη και το σωστό φωτισμό

Απέφυγε τους μεγενθυντικούς καθρέφτες γιατί θα χάσεις την οπτική και επέλεξε το φως του ήλιου καθώς θα σε βοηθήσει να έχεις μια ξεκάθαρη εικόνα και θα τα βγάλεις πιο σωστά!

Χρησιμοποίησε το σωστό τσιμπιδάκι

Η σωστή επιλογή στο τσιμπιδάκι πραγματικά μπορεί να σε σώσει. Γιατί με το σωστό τσιμπιδάκι βγάζεις τις τρίχες που θες εσύ, είναι πιο εύκολο να κάνεις το σχέδιο που επίσης θέλεις εσείς χωρίς κοπούν και άλλες τρίχες τριγύρω.

Μην το παρακάνεις με το μολύβι φρυδιών

Αν επιλέξεις να χρησιμοποιήσεις ένα μολύβι φρυδιών προκειμένου να γεμίσεις τυχόν κενά ή να τους δώσεις ένα καλύτερο σχήμα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική. Μην το παρακάνεις διότι θα αποκτήσεις μια όψη που μόνο φυσική δεν είναι.
Ακολούθησε το φυσικό σου σχήμα και μην το αλλοιώνεις.

Επένδυσε σε ένα καλό μολύβι

Δώσε προσοχή στο μολύβι που θα χρησιμοποιήσεις καθώς και στην απόχρωσή του. Η απόχρωση του μολυβιού πρέπει να είναι κοντά στη φυσική σου απόχρωση για να μην φαίνεσαι…εξωπραγματική.