Κάθε χρόνο τα ίδια, λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα απελπίζεσαι και δεν ξέρεις τι να κάνεις. Μην αγχώνεσαι εμείς είμαστε εδώ και θα σου δώσουμε συμβουλές για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό που πίστεψε μας θα σε βοηθήσουν πολύ.

Δεν θα σου πούμε πως να στολίσεις το σπίτι σου, αλλά θα σε συμβουλέψουμε, όμως, έτσι ώστε να κάνεις τη διαδικασία πιο εύκολη και να μην χάσεις πολύτιμο χρόνο.

Τι θα πρέπει να ξέρεις και τι να προσέξεις στον χριστουγεννιάτικο στολισμό;

  • Πόσα χρήματα έχεις διαθέσιμα να ξοδέψεις; Ας ξεκινήσουμε από τα πιο σημαντικά. Θα πρέπει να βάλεις ένα όριο στις αγορές σου το οποίο σαφώς θα επηρεαστεί από τα χρήματα που έχεις στην τσέπη σου.
  • Ψάξε στα παλιά σου στολίδια: Μην πάρεις και φέτος τα ίδια στολίδια. Κάνε ένα ξεκαθάρισμα και δες όλα όσα έχεις από τα προηγούμενα χρόνια. Όλο και κάποια θα είναι σε καλή κατάσταση και θα μπορέσεις να τα χρησιμοποιήσεις.
  • Αποφάσισε το ύφος της διακόσμησης: Πριν ξεκινήσεις τον στολισμό θα πρέπει να αποφασίσεις το ύφος και τους χρωματισμούς που θα ακολουθήσεις.
Μην το παρακάνεις!

Αν γενικά δεν είσαι άτομο των έντονων αλλαγών και των πολύ χρωματιστών πραγμάτων μην φορτώσεις πολύ τον χώρο σου. Αν το κάνεις θα νιώθεις το σπίτι σου να σε πνίγει και δεν θα αντέξεις στο εσωτερικό του πολύ χρόνο.

photo:Stockphoto.com/DNY59,Country Living