Όταν είσαι φοιτητής βρίσκεις πολλές δικαιολογίες… Για να μην διαβάσεις, να μη πας στην παράδοση, να μην γυμναστείς, να μην φας σωστά…

Αυτή τη φορά θα ασχοληθούμε με τις δικαιολογίες που χρησιμοποιείς για να μην γυμναστείς!

Οι περισσότεροι φοιτητές όταν τους ρωτάνε γιατί δεν γυμνάζονται θα πουν αρχικά λόγω χρόνου- που ας είμαστε ειλικρινείς δεν είναι καλή δικαιολογία- και στη συνέχεια λόγω χρημάτων.

Τα χρήματα θα ήταν μια αρκετά πειστική δικαιολογία λόγω του ότι το χειμώνα δεν είναι τόσο ευχάριστο να γυμνάζεσαι έξω. Ωστόσο, εμείς ανακαλύψαμε δωρεάν γυμναστήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη που σε περιμένουν να τα επισκεφτείς και πλέον δεν θα έχεις καμία δικαιολογία για να μην γυμνάζεσαι!

Επιλεγμένα κέντρα του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας

Στην Αθήνα υπάρχει μια σειρά γυμναστηρίων που συνεργάζονται με τον Δήμο και προσφέρουν είτε δωρεάν συνδρομή υπό προϋποθέσεις, είτε μηνιαία συνδρομή με πολύ χαμηλό κόστος.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην σελίδα του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Γυμναστήριο Δήμου Νέας Σμύρνης

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης διαθέτει τρία δημοτικά γυμναστήρια. Και τα τρία γυμναστήρια είναι πλήρως εξοπλισμένα με σύγχρονα μηχανήματα, ενώ προσφέρουν και ομαδικά προγράμματα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε εδώ.

Δημοτικό Γυμναστήριο Ζωγράφου

Στη Λεωφόρο Παπάγου και Πολυφημου θα βρει κανείς το δημοτικό Γυμναστήριο στου Ζωγράφου, περιοχή που επιλέγουν πολλοί φοιτητές για να μείνουν, ενώ είναι κοντά και στις φοιτητικές εστίες στην Πανεπιστημιούπολη.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

6 Δημοτικά Γυμναστήρια στην Θεσσαλονίκη

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης προσφέρεται για γυμναστική για τους φοιτητές που σπουδάζουν στην πόλη καθώς διαθέτει έξι δημοτικά γυμναστήρια με πολύ χαμηλή ή δωρεάν συνδρομή.

Πληροφορίες για τα γυμναστήρια:

  • Γιαννιτσών 102, τηλ. 2310/ 545.733
  • Κρυστάλλη 4 (πλ. Αντιγονιδών ) τηλ. 2310/531.631
  • Τζαβέλλα 19 (περιοχή Βούλγαρη) τηλ. 2310/317.666
  • Λάρνακος 6 και Τήνου (στην Κ. Τούμπα) τηλ. 2310/916.996
  • Ολυμπίας 2 και Ευρυσθέως (στην Ανω Τούμπα) τηλ. 2310/906.706
  • πτερ. Θέμελη 11 (περιοχή Βούλγαρη) τηλ. 2310/ 317.377.