Αν δεν βάλεις μαλακτική κρέμα τα μαλλιά σου μπερδεύονται και δεν χτενίζονται εύκολα. Δεν είναι το ίδιο λαμπερά με όταν βάζεις και οι άκρες φαίνονται ταλαιπωρημένες και άγριες. Τώρα, όμως, που σου τελείωσε η μαλακτική κρέμα και πρέπει να λουστείς επειγόντως εμείς, θα σε βοηθήσουμε και θα σου πούμε τι μπορείς να κάνεις.
mallia-paralia-ipopgr

Μέσα στο ψυγείο σου ή μέσα στα ντουλάπια της κουζίνας σου έχεις προϊόντα που μπορούν να σε βοηθήσουν να χαρίσεις ενυδάτωση στα μαλλιά σου και φυσικά να αντικαταστήσεις την μαλακτική κρέμα που βάζεις στα μαλλιά σου!

Ποια προϊόντα είναι αυτά που μπορούν να αντικαταστήσουν την μαλακτική κρέμα μαλλιών;

  1. Το λάδι καρύδας: Το λάδι καρύδας χρησιμοποιείται πολύ στα μαλλιά αφού είναι πολύ ενυδατικό και τους κάνει καλό. Αυτή την φορά, λοιπόν, είναι αυτό που θα σε σώσει. Πάρε μικρή ποσότητα και ζέστανε την σε ένα μικρό κατσαρολάκι. Βάλε το λάδι στις άκρες των μαλλιών σου άσε το να απορροφηθεί για περίπου 20 λεπτά και μετά ξέπλυνε το καλά με χλιαρό νερό.
  2. Βάλε μπανάνα: Το γευστικό αυτό φρούτο που είναι πλούσιο σε κάλιο υπόσχεται να αντικαταστήσει την μαλακτική κρέμα που χρησιμοποιείς στα μαλλιά σου. Πολτοποίησε την και άπλωσε την στα μαλλιά σου. Φυσικά ξέπλυνε καλά και εκτός από απαλά τα μαλλιά σου θα μυρίζουν και υπέροχα.
  3. Μηλόξυδο μαζί με λίγο αβοκάντο: Και τα δύο αυτά προϊόντα είναι πολύ θρεπτικά! Εκτός από έντονη γεύση που έχουν, έχουν και πολλά θρεπτικά συστατικά για τα μαλλιά σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις αν θες τα βάλεις για να ενυδατώσουν τα μαλλιά σου, είναι να ρίξετε 1 κουταλιά της σούπας μηλόξυδο σε 1 φλιτζάνι νερό και εκεί να βάλεις και δύο κουταλιές πολτό από αβοκάντο.