Από τότε που ήσουν παιδί ή ακόμα και τώρα εκεί που δεν το περίμενες αντιμετωπίζεις ένα μεγάλο πρόβλημα με τα νύχια των ποδιών σου! Όχι, δεν μυρίζουν άσχημα ούτε απλά πονούν αλλά, συμβαίνει κάτι πολύ χειρότερο! Τα νύχια των ποδιών σου γυρίζουν προς τα μέσα, πιέζουν το δέρμα και δημιουργούν φλεγμονή.

Ξέρουμε πόσο πονάς και έτσι θέλουμε να σε βοηθήσουμε να απαλλαγείς από τον πόνο και να νιώσεις πολύ καλύτερα!

Τι να κάνεις αν αντιμετωπίζεις πρόβλημα με τα νύχια των ποδιών σου;

  1. Ξέχνα τα πολύ στενά παπούτσια: Όσο ακόμα φοράς κλειστά παπούτσια δώσε προσοχή στα σημεία που σφίγγεται το πόδι σου. Επέλεξε παπούτσια που δεν θα πιέζουν τα δάκτυλα σου αλλά θα τα αφήνουν να κουνιούνται.
  2. Μην ξεχνάς τους κανόνες υγιεινής: Πρέπει συχνά να αλλάζεις κάλτσα και φυσικά να πλένεις αλλά και να στεγνώνεις καλά μετά το μπάνιο τα πόδια σου.
  3. Κόψε σωστά τα νύχια σου: Μην ξεχνάς ότι τα νύχια σου πρέπει να είναι πάντα κομμένα ίσια και έτσι πρέπει να τα λιμάρεις και να τα κόβεις ίσια.
  4. Μην τα κόβεις πολύ κοντά: Αν δεν προσέχεις και κόβεις πολύ κοντά τα νύχια σου μπορεί να μπουν μέσα στο κρέας και να σε πονούν πολύ.
  5. Πάρε ένα αντιφλεγμονώδες: Αν δεν αισθάνεσαι καλά και αν έχεις πάθει μόλυνση μπορείς να πάρεις ένα αντιφλεγμονώδες. Αυτό θα σε βοηθήσει πολύ.