Στα 40 της χρόνια η Angelina Jolie θεωρείται από πολλούς το πρότυπο της γυναίκας. Μπορεί να έχει περάσει από διάφορες φάσεις, αλλά τα χείλη και τα μάτια της δεν σταμάτησαν ποτέ να την κάνουν ξεχωριστή και πανέμορφη. Θέλεις να μάθεις μερικές συμβουλές ομορφιάς από την Angelina Jolie;

Μην υποτιμάς τη δύναμη της απλότητας

Ένα φρέσκο πρόσωπο με nude gloss, ένα μαύρο φόρεμα, ένα τολμηρό κόκκινο χρώμα στα χείλη με καθόλου άλλο μακιγιάζ, η Angelina Jolie είναι ο αρχηγός του απλού και του έντονου βλέμματος. Κάποιοι μπορεί να την κατηγορούν ότι δεν ακολουθεί τις τάσεις, αλλά εμείς βρίσκουμε ότι κάνει ό, τι καλύτερο για εκείνη.

Τα φρύδια μπορούν να αλλάξουν τα πάντα

Η Angelina Jolie αποδεικνύει καθημερινά ότι τα καλοσχηματισμένα φρύδια μπορούν να αλλάξουν το βλέμμα σου αλλά και ολόκληρη την εμφάνισή σου. Μια φυσική ματιά μαλακώνει ολόκληρο το πρόσωπο ειδικά αν τα χαρακτηριστικά σου είναι πιο σοβαρά.

Βρες αυτό που σου ταιριάζει και υιοθέτησέ το

Μπορεί όλα αυτά τα χρόνια η Angelina να έχει πειραματιστεί, όμως όταν βρήκε το μακιγιάζ και το look των μαλλιών που της ταιριάζει, τα υιοθέτησε.

Η εσωτερική ομορφιά πάνω απ’ όλα

Αυτό που έχουμε μάθει σίγουρα από την Jolie είναι ότι η εσωτερική ομορφιά είναι καλύτερη από οποιοδήποτε μακιγιάζ. Μητέρα 6 παιδιών, φιλανθρωπικές δράσεις, υποτηρίκτρια της θεραπείας για την πρόληψη του καρκίνου. Όλα αυτά αντανακλώνται στην εξωτερική της εμφάνιση και κάνουν όμορφη.

Photos: Getty