Ο πολιτισμός της Ιαπωνίας είναι άμεσα συνδεδεμένος με τις Γκέισες. Οι γυναίκες με το αψεγάδιαστο δέρμα και το απαλό σα βελούδο σώμα είχαν τα δικά τους μυστικά για την περιποίηση της επιδερμίδας που εμείς ψάξαμε, βρήκαμε και φυσικά θα σου αποκαλύψουμε.

Αυτές οι συμβουλές θα σου χαρίσουν την απαλή υφή που ονειρεύεσαι και θα σε βοηθήσουν να ζήσεις πιο πολλά χρόνια καθώς πρέπει να ξέρεις πως στην Ιαπωνία το προσδόκιμο ζωής τους είναι πολύ ψηλότερο από αυτό των δυτικών χωρών.

Ποια είναι τα μυστικά για την περιποίηση της επιδερμίδας που μας προτείνουν;

  1. Μέντα για τα σημάδια: Αν το πρόσωπο ή ακόμα και το σώμα σου έχει δυσχρωμίες μπορείς να τις σβήσεις με φυσικό τρόπο. Πάρε φρέσκια μέντα, πολτοποίησε την και βάλε τον πολτό της πάνω στα σημάδια σου. Κάνε καθημερινά αυτή τη διαδικασία και θα δεις πως σε λίγες μόνο μέρες θα έχεις πει αντίο στα σημάδια σου για πάντα.
  2. Πράσινο τσάι για καλλίγραμμο σώμα και για καθαρό πρόσωπο: Πιες το τσάι σου για να διατηρήσεις τις τέλειες αναλογίες που επιθυμείς και να αποτοξινώσεις τον οργανισμό σου. Μην πετάξεις, όμως, χρησιμοποιημένα φύλλα. Όσο είναι ακόμα ζεστά βάλε τα στο πρόσωπο σου και άσε τα δράσουν. Θα σου δώσουν φρεσκάδα και το κάνουν να φαίνεται ξεκούραστο και λαμπερό.
  3. Λάδι καρύδας για το σώμα: Μετά το μπάνιο σου αντί να βάλεις κρέμα ή γαλάκτωμα σώματος, βάλε λάδι καρύδας. Λίγες σταγόνες είναι αρκετές να ενυδατώσουν το κορμί σου και να το χαρίσουν υπέροχο άρωμα που διαρκεί.
  4. Φάε φύκια: Τα φύκια είναι μια πολύ θρεπτική τροφή για τον οργανισμό σου. Ένταξε τα, λοιπόν, στο διατροφολόγιο σου. Θα σε χορτάσουν και θα ενεργοποιήσουν το μεταβολισμό σου. Βάλε τα επίσης στο πρόσωπο για μάσκα αλλά και στο σώμα σου για να διώξεις την κυτταρίτιδα.