Σους άντρες οι γκρι ρίζες των μαλλιών, όπως και οι γκρι κρόταφοι αποπνέουν γοητεία και αισθησιασμό. Για τις γυναίκες, όμως, δεν ισχύει το ίδιο. Τα λευκά μαλλιά έρχονται να κρούσουν το κουδουνάκι και να σου επιβεβαιώσουν το μεγαλύτερο φόβο σου… Ναι μεγαλώνεις, είναι πια γεγονός.

Μην αγχώνεσαι, για αυτό υπάρχουν οι βαφές μαλλιών που θα σε σώσουν καλύπτοντας τις γκρι ρίζες των μαλλιών σου και κανείς δε θα μπορεί να μαντέψει την πραγματική σου ηλικία (που μπορεί να είναι και μικρή γιατί λευκά μαλλιά δεν έχουν μόνο οι μεγάλες ηλικίας γυναίκες). Για τις φορές, όμως, που ξεχάστηκες και δεν πρόλαβες να πας κομμωτήριο να ανανεώσεις τη βαφή εγκαίρως είμαστε εδώ εμείς για να σου πούμε τι να κάνεις.

Κρύψε τις γκρι ρίζες των μαλλιών με μικρά tricks!

  1. Μπορείς ως λύση ανάγκης να φορέσεις μία κορδέλα μαλλιών ένα καπέλο ή ακόμα και ένα φουλάρι το οποίο θα σου δώσει στιλ και φυσικά θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση.
  2. Απόφυγε τα λεία χτενίσματα που θα κάνουν τις γκρι ρίζες των μαλλιών να φαίνονται περισσότερο.
  3. Προτίμησε χτενίσματα με όγκο στις ρίζες που θα δημιουργούν ψευδαίσθηση στο μάτι και θα το μπερδεύουν. Έτσι, στέγνωσε τα μαλλιά σου ανάποδα για να αποκτήσουν όγκο επιμένοντας με το σεσουάρ στις ρίζες.
  4. Καλό θα ήταν να μην πιάνεις τα μαλλιά σου στημένες αλογοουρές ή κότσους! Προτίμησε μια ανάλαφρη αλογοουρά η οποία θα είναι αρκετά χαλαρή και ανάλαφρη.
  5. Μην κάνεις ίσιες χωρίστρες αλλά ζικ ζακ. Με αυτό τον τρόπο το βλέμμα θα μπερδεύεται και δε θα εστιάζει στο χρώμα των μαλλιών σου που θέλει φρεσκάρισμα!
Tip!

Αν τα μαλλιά σου είναι σκούρα μπορείς ως λύση έκτακτης και μεγάλης ανάγκης να χρησιμοποιήσεις τη μάσκαρα που βάζεις στις βλεφαρίδες σου.