Συγχαρητήρια για την καινούργια δουλειά που βρήκες! Ο κόπος σου, το τρέξιμο και η αναζήτηση έπιασαν τόπο και τώρα που αποφάσισες τι θα βάλεις για να κάνεις καλή εντύπωση, ρύθμισες στο κινητό σου 8 ξυπνητήρια για να μην αργήσεις και στη πουν, ήρθε η ώρα να μάθεις τι δεν πρέπει να κάνεις την πρώτη ημέρα στη νέα σου δουλειά. Αν πας με στρατηγική και φυσικά δουλεύεις και δεν τεμπελιάζεις, ίσως να μην χρειαστεί να κοιτάξεις ξανά τις αγγελίες.

Του ΠΑΣΧΑΛΗ ΤΖΑΝΑ

Μην γίνεις αηδιαστικά φιλική

Στην προσπάθεια να είσαι ευγενική και χαμογελαστή τη στιγμή που θα αρχίσεις να γνωρίζεις τους νέους συναδέλφους μπορεί να το χάσεις. Μην γίνεις η τύπισσα που βρίσκει υπέροχες ακόμα και τις σβήστρες στο διπλανό γραφείο και σε καμία περίπτωση μην ξεκινήσεις τα καλά λόγια για ντυσίματα μαλλιά κ.α. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι μόλις γυρίσεις την πλάτη σου να σε δουλέψουν.

Βάλε όρια

Ναι, από την πρώτη ημέρα! Μην σου φανεί περίεργο αν αρχίσουν να σου φορτώνουν πράγματα πριν περάσει η πρώτη ώρα. Ξέρεις ποιες είναι οι αρμοδιότητες σου και είσαι εκεί για αυτές. Μην μπλεχτείς σε άλλα μονοπάτια…

Διαβάστε περισσότερα: MaryMary.gr

Photo: Shutterstock