Τον τελευταίο καιρό τα έχεις βάλει με τον εαυτό σου και η αλήθεια είναι πως καλά κάνεις, αφού έχεις σταματήσει να προσέχεις την επιδερμίδα σου και το πρόσωπο σου δείχνει κουρασμένο. Πρέπει να προσέχεις και από τη στιγμή που δεν το κάνεις από μόνη σου πρέπει να σε βοηθήσουμε εμείς. Φυσικά για να το πετύχεις πρέπει να κόψεις τις κακές συνήθειες που έχεις. 

Τα λάθη που κάνεις και το πρόσωπο σου δείχνει κουρασμένο:

  • Ξεχνάς τις κρέμες σου: Αμελείς το να βάλεις κρέμα και αυτό σαφώς επηρεάζει την επιδερμίδα σου. Σταμάτα να ξεχνάς και υποσχέσου πως κάθε βράδυ αλλά και κάθε πρωί θα βάζεις την κρέμα σου.
  • Συνεχώς αγγίζεις το πρόσωπο σου: Τα χέρια σου όσο συχνά κι αν τα πλένεις έχουν μικρόβια τα οποία εσύ μεταφέρεις στο πρόσωπο σου. Μήπως πρέπει να σταματήσεις πια να το κάνεις και να αφήσεις ήσυχο επιτέλους το πρόσωπο σου;
  • Δεν πίνεις νερό και έτσι το δέρμα σου αφυδατώνεται: Σου έχουμε πει πάρα πολλές φορές πως για να έχεις λαμπερό πρόσωπο οφείλεις να πίνεις τουλάχιστον 8 με 10 ποτήρια νερό την ημέρα.
  • Δεν τρέφεσαι σωστά: Η ομορφιά πηγάζει από μέσα σου. Έτσι, αν δεν τρέφεσαι σωστά θα πρέπει να δεχτείς πως το πρόσωπο σου δεν θα φαίνεται λαμπερό αλλά κουρασμένο.