Δεν είναι μία, δύο ή τρεις φορές αυτές που θα «λιώσεις» στο ακουστικό του κινητού σου, αλλά συμβαίνει επανειλημμένα, αδιάκοπα, χάνοντας τις ώρες, ξεκινώντας πρωί και τελειώνοντας βράδυ, λύνοντας μέχρι και το Κυπριακό με τη φίλη σου! Έχεις σκεφτεί ότι αυτές οι ατελείωτες ώρες με το ακουστικό αγκαλιά, επηρεάζουν το δέρμα σου; Και όμως το κάνουν!

Το smartphone σε ρυτιδιάζει!

Σκέψου λιγάκι τι πόζα παίρνεις κάθε φορά που κοιτάς το κινητό σου. Όπως και να κάθεσαι, όπου και να βρίσκεσαι το κρατάς στα χέρια σου και σκύβεις το κεφάλι προς τα κάτω. Σου έχει γίνει αγαπημένη συνήθεια αυτή η κίνηση, δεν καταλαβαίνεις όμως πόσο βλαβερή είναι για το δέρμα σου. Γιατί; Μα φυσικά επειδή αυτό το πάνω-κάτω του κεφαλιού σου είναι υπεύθυνο για το σχηματισμό ρυτίδων στο λαιμό και το πηγούνι σου.

Δυο μαύροι κύκλοι κάτω απ’ τα μάτια

Η φωτισμένη οθόνη του κινητού σου, έχει πάρει τη θέση του ύπνου σου εδώ και πολλά βράδια, αφού τα μηνύματα, το τσατ στο φέισμπουκ από το smartphone σου, το τιτίβισμα στο twitter και πολλές ακόμη εφαρμογές, σε κάνουν να λιώνεις με τις ώρες μπροστά από την οθόνη σου. Κι όμως όλο αυτή η κακιά συνήθεια, είναι υπεύθυνη για τις σκουρόχρωμες σκιές κάτω από τα μάτια σου, ενώ σε περίπτωση που αυτό γίνεται καθημερινά, οι μαύροι κύκλοι και το πρήξιμο θα κάνουν σίγουρα την εμφάνισή τους!

Σπυράκια στο μάγουλο; Μήπως φταίει το κινητό σου;

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν το ακουστικό σου φταίει για τα σπυράκια ή την ακμή που έχει αρχίσει να εξαπλώνεται, τώρα τελευταία, στο πρόσωπό σου; Μπορεί να κάνεις μπάνιο 3 φορές την μέρα, να βάζεις τις κρέμες σου, τα αρώματα σου και να είσαι η καθαριότητα η ίδια, αλλά η οθόνη του smartphone σου κρύβει εκατομμύρια βακτήρια που κυκλοφορούν ανενόχλητα στην επιφάνεια του. Έτσι με την πρώτη ευκαιρία που το ακουμπάς στο δέρμα σου, αυτά βρίσκουν την ευκαιρία να κάνουν «μεταγραφή» στο πρόσωπό σου! Η συνέχεια γνωστή…δερματικές αλλεργίες, σπυράκια από το πουθενά, ακόμη και ακμή είναι τα παρεπόμενα.

Τώρα, πλέον, ξέρεις γιατί νιώθεις αυτές τις ενοχλήσεις στο δέρμα σου, από το πουθενά..χμμ όχι ακριβώς από το πουθενά, αλλά από το κινητό σου!