Τα κορίτσια στις ταινίες ντύνονται για να βγουν παίζοντας η μία με την άλλη, μαγειρεύουν και πετάνε αλεύρια, αδειάζουν ποτήρια πάνω στο σύντροφο του, ξυπνάνε σαν αν εχουν περάσει από το χέρι του καλύτερου makeup artist και περιμένουν πάνω από το τηλέφωνο για ένα του σημάδι- καλά αυτό μπορεί να το κάνουμε και εκτός ταινιών. Σε γενικές γραμμές όμως μόλις διάβασες πράγματα που κάνουν τα κορίτσια στις ταινίες αλλά στην πραγματική ζωή όχι!

Δεν είναι όμως τα μοναδικά που κάνουν και μας φλομώνουν στο παραμύθι! Και όχι τίποτα άλλο αλλά κάποιες γυναίκες τα πιστεύουν και ζουν μέσα σε τεράστιες φούσκες και όταν δεν τους συμβαίνουν όλα αυτά απογοητεύονται!

Γι αυτό είμαστε εμείς εδώ με την μικρή μας καρφίτσα να σου καταστρέψουμε την φούσκα!

  • Ρίχνουν πολύ νερό στο πρόσωπο τους (ξέρεις αυτό το εντυπωσιακό που γεμίζουν τις παλάμες με νερό και το πετάνε με ένταση στο πρόσωπο) όταν είναι αγχωμένοι.

nero-proswpo-ipopgr

 

Κανένα πραγματικό κορίτσι δεν θα το έκανε αυτό για πολλούς λόγους…. Ποιος σφουγγαρίζει μετά; Ποια θα κατέστρεψε το μακιγιάζ της;

  • Έχουν μία φίλη/o η οποία είναι επικριτική προς κάθε γκόμενο που την πλησιάζει για να προστατέψει την φίλη.

kollitos-prostasia-ipopgr

Τώρα σοβαρά ποια γυναίκα το κάνει αυτό; Δεν πιάνουμε την περίπτωση του να ζηλεύει!

  • Δεν φοράνε ποτέ δεύτερη φορά τα ίδια ρούχα-ούτε καν τις πιτζάμες τους.

rouxa-ipopgr

Σόρι, αλλά εγώ φοράω ξανά και ξανά την ίδια μπλούζα μέχρι να λιώσει αυτές πως το καταφέρνουν; Α ναι… ενδυματολόγος, ταινία, δεν είναι δικά τους τα ρούχα λέμε!

  • Όταν είναι μέρα πλυσίματος ρούχων φοράνε τα πιο άνετα ρούχα τους και πάνε κυρίες στο πλυντήριο όπου γνωρίζουν τον σούπερ καυτό γκόμενο.

laundry day-ipopgr

Τώρα ας μιλήσουμε ειλικρινά. Έχω βάλει πλυντήριο ούσα φοιτήτρια στην Αγγλία φορώντας μαύρο παγετέ φόρεμα γιατί όλα τα άνετα ρούχα ήταν άπλυτα και ο πιο καυτός γκόμενος που έχω συναντήσει είναι ένα τρίχρονο μαζί με την μαμά του που χτυπούσε ένα τρενάκι πάνω στο στεγνωτήριο.

  • Μετά από κάθε ερωτική απογοήτευση τρώνε ένα κιλό παγωτό.

pagwto-ipopgr

Αν στην πραγματική ζωή το κάνεις αυτό το πιθανότερο είναι πολύ σύντομα η περιφέρεια σου να καλύπτει όλη την κεντρική Μακεδονία. Οπότε άσε τα αστεία μαζί με το κουτάλι και το δίλιτρο (γιατί είσαι και λαρτζ!) κάτω!

  • Ποτέ δεν περιμένουν στην ουρά για τίποτα.

Φυσικά γιατί στο σούπερ μάρκετ όλοι εξαφαν΄ζιονται μόλις σκάσεις μύτη εσύ, μην κουβεντιάσουμε για το νέο χοτ σποτ της πόλης που για σένα ανοίγει τις ουρές όπως άνοιξε ο Μωυσής την Ερυθρά Θάλασσα.

  • Κάνουν τις πιο σημαντικές κουβέντες με τον καλό τους ενώ πλένουν δόντια και όχι τίποτα δεν στραβώνει την εκπληκτική τους εικόνα.

dontia-ipopgr

Εγώ να κλείσει τον θερμοσίφωνα η μάνα μου ζητάω και μετά ο καθρέφτης είναι λες και δολοφόνησα κάποιον μικρό λευκό εξωγήινο… αλλά ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ!

  • Τα σπίτια τους.

karrie-ipopgr

Όχι δεν θα το αναλύσω περαιτέρω. Απλά θα σου πω πως εγώ που κάνω ίδια δουλειά –ισως και καλύτερη- από την Κάρι Μπράτσο δεν μένω σε ένα δυάρι με θυρωρό στο κέντρο του μανχάταν και παράλληλα έχω και κοινωνική ζωή. Εδώ δεν μπορώ με τον μισθό μου να υποστηρίξω το ένα από τα δύο θα μπορώ και τα δύο;

  • Ο κόπανος γκόμενος στο τέλος μετουσιώνεται στον ιππότη με το λευκό άλογο.

kako-agori-ipopgr

Στην πραγματική ζωή ο κόπανος μεταμορφώνεται σε ακόμα μεγαλύτερο κόπανο και όχι δεν μένεις μαζί του στο τέλος.

  • Αυτό που ξεκινάει σαν one night stand ή friends with benefits καταλήγει σε γάμο, παιδιά, σκυλιά και ένα εξοχικό στην παραλία.

ftiends-with-benefits-ipopgr

Στην πραγματικότητα καταλήγει ως απωθημένο, με μία ραγισμένη καρδιά και ίσως αλλαγή του ονόματος του το κινητό από «Βαγγέλης» σε «Μ@λ@κ@ς».