Σου έχουμε ήδη αποκαλύψει τους τρόπους για να δυναμώσεις το σπέρμα σου, τι γίνεται όμως με τη στύση; Αυτά είναι τα 6 πράγματα που δεν ήξερες για τη στύση:

 1. Υπάρχουν τρία είδη στύσεων
  Κι όμως! Υπάρχει ένας ξεχωριστός «χαιρετισμός» για κάθε περίσταση. Η αντανακλαστική στύση προέρχεται από την πραγματική επαφή, η ψυχογενής από κάποια οπτικοακουστική διέγερση ή φαντασίωση, και η νυκτερινή στύση που συμβαίνει φυσικά, τη νύχτα. Τα άλλα δύο είδη στύσεων δεν συμβαίνουν πάντα εξ αφορμής, και μπορεί να προκύψουν σε ακατάλληλη στιγμή.
 2. Το κάπνισμα και το ποτό επηρεάζουν τη στύση
  Σύμφωνα με έρευνες, οι νεότεροι άνδρες που πάσχουν από στυτική δυσλειτουργία είναι “γερά ποτήρια” και χρόνια καπνιστές.
 3. Το στοματικό «μεγεθύνει»
  Σε μελέτη διαπιστώθηκε ότι οι άνδρες που έλαβαν στοματικό σεξ πριν από τη μέτρηση του πέους τους (ναι, σοβαρά, αυτή η μελέτη έγινε στα αλήθεια!), είχαν σημαντικά μεγαλύτερο πέος από ό, τι οι άνδρες που μετρήθηκαν μετά από φαντασιώσεις ή μετά από αυνανισμό.
 4. Ξέχνα τον αυνανισμό
  Όταν ένας άντρας δεν έχει αυνανιστεί για λίγες μέρες, θα έχει μεγαλύτερη ροή αίματος στο πέος του όταν διεγερθεί ξανά, πράγμα που σημαίνει ακόμα μεγαλύτερη στύση, σύμφωνα με τον θεραπευτή Ian Kerner, Ph.D.
 5. Το μέγεθος μετράει
  Και εννοούμε το μέγεθος του σώματος. Οι άνδρες που είναι παχύσαρκοι έχουν πολύ χαμηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης, επομένως όχι και τόσο καλή στύση.
 6. Το προφυλακτικό έχει μερίδιο ευθύνης
  Μια πρόσφατη μελέτη του περιοδικού “Journal of Sexual Medicine”, διαπίστωσε ότι το προφυλακτικό σχετίζεται με τα προβλήματα στύσης σε ορισμένους άνδρες, αλλά αυτό δεν ισχύει για όλους. Αυτοί, ίσως χρειαστούν περισσότερο χρόνο και επιπλέον διέγερση για να υψώσουν τη “σημαία” τους. Παρόλα αυτά, μη σου περνά απ’ το μυαλό να παραλείψεις το προφυλακτικό! Η χρήση του είναι απαραίτητη και οι  κίνδυνοι που ελλοχεύουν πολλοί!

Επιστροφή στην αρχική σελίδα
Επιστροφή στην κατηγορία