Ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις να γυμνάζεσαι! Για να το κάνεις, όμως, θα πρέπει πρώτα να προετοιμάσεις κάποια σημεία του σώματός σου για να μην τρομάξουν αν ασχοληθείς μαζί τους ξαφνικά μετά από τόσο καιρό που τα έχεις παρατήσει. Βρήκαμε, λοιπόν, τρόπους για να ξυπνήσεις τους κοιλιακούς σου και να τους βάλεις υποσυνειδητά στη διαδικασία να καταλάβουν ότι θα ξεκινήσεις να τους δουλεύεις σιγά σιγά.

Τρόποι να ξυπνήσεις τους κοιλιακούς σου!

  1. Ξεκίνα να τεντώνεσαι: Το τέντωμα θα ερεθίσει τους κοιλιακούς σου και θα τους βάλει στην διαδικασία της άσκησης. Ξεκίνα, λοιπόν, να τεντώνεσαι κάνοντας αρκετές επαναλήψεις καθημερινά.
  2. Γέλα δυνατά: Μπορεί να μη θες να το πιστέψεις αλλά το γέλιο είναι η καλύτερη γυμναστική για τους κοιλιακούς. Γέλα, λοιπόν, από την ψυχή σου και σου υποσχόμαστε ότι δε θα το μετανιώσεις.
  3. Ξεφούσκωσε με φυσικό τρόπο: Ξεκίνα να πίνεις ροφήματα, όπως χαμομήλι, τσάι ή μέντα τα οποία θα βοηθήσουν την κοιλιά σου να ξεπρηστεί. Ο οργανισμός σου θα στείλει μήνυμα αυτομάτως στους κοιλιακούς σου για να αρχίσει με το δικό του τρόπο να τους προετοιμάζει να κάνουν την εμφάνιση τους προς τα έξω.
  4. Τρέξε:  Έτσι, θα βάλεις τον οργανισμό σου στη διαδικασία να γυμναστεί και να κάνει μία νέα καλή αρχή ενώ παράλληλα θα ξεσηκώσει τους κοιλιακούς να ακολουθήσουν τα πόδια σου στην άσκηση.