Μετά από καιρό αποφάσισες να κάνεις το μεγάλο βήμα και να κάτσεις στη καρέκλα του κομμωτή σου. Εκείνος σου πρότεινε να δοκιμάσεις την τάση της σεζόν, το μακρύ καρέ και εσύ τον εμπιστεύτηκες. Όμως, το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό. Το τέλειο μακρύ ίσιο μαλλί σου είναι πια ένα ταπεινό καρέ. Πριν αρχίσουν να κυλούν δάκρυα στα πανέμορφα, αμυγδαλωτά σου μάτια (όχι δεν είναι καθόλου βιωματικό αυτό το άρθρο, τι εννοείς;) μάθε ότι σου έχουμε τη λύση και σ’ αυτό.

Πώς θα καμουφλάρεις ένα κακό κούρεμα, λοιπόν;

 • Αξεσουάρ.
  Οι φουρκέτες και οι κορδέλες θα γίνουν ο καλύτερος σου φίλος. Αν πέφτουν άνισες τούφες μπροστά στο πρόσωπο σου, γύρνα τες προς τα πίσω με αυτά τα αξεσουάρ. Δε θα σε κάνουν αυτά ότι θέλουν!
 • Βάλε σίδερο!
  Υπάρχουν πολλά εργαλεία που μπορείς να χρησιμοποιήσεις και να έχεις διαφορετικό look στα μαλλιά σου κάθε μέρα, από τη κλασσική ισιωτική (μασιά) ή το ψαλίδι για μπούκλες. Όπως και να είναι το νέο σου κούρεμα σίγουρα κάτι από όλα αυτά θα του ταιριάζει. Μη φοβηθείς να δοκιμάσεις κάτι νέο!
 • Κάνε κότσο τα μαλλιά σου να φανεί η ομορφιά σου.
  Ή ένα σινιόν, που είναι επίσης στη μόδα, με το μπομπάρι, όπως σου έχουμε ήδη δείξει.
 • Extensions/τρέσες.
  Στη περίπτωση σου που τα μαλλιά σου είναι τόσο κοντά και όλα τα παραπάνω δεν λειτουργούν με τίποτα, υπάρχουν και τα extensions σε μεγάλη ποικιλία. (σε πολλές αποχρώσεις και μήκη). Οπότε αν χρειάζεσαι οπωσδήποτε μήκος ή όγκο στα μαλλιά σου, τα extensions είναι μια πολύ γρήγορη λύση.

Μη ξεχνάς!

Μαλλιά είναι… Θα μακρύνουν!